Dell Inspiron 1525 bärbar blandning av klassiskt och elegant utseende

När det gäller kvalitet och hållbarhet i bärbara datorer har Dell Inspiron sortiment har alltid varit en av de mest föredra bärbara serie på den indiska marknaden. Och när företaget tillhandahåller en lukrativ garanti erbjudande på det, är köparen den slutliga vinnaren. Dell Inspiron 1525 lanserades på den indiska marknaden som ett alternativ till den skrymmande föregångare Inspiron 1520, som har misslyckats med att sätta sin prägel på det segmentet av nybörjar bärbara datorer hittills. Den nya Inspiron 1525 är mycket mindre, snyggare och fascinerande som jämför med sin föregångare och samtidigt bär en korg full av spännande funktioner tillsammans med.

Den stora förbättringen i Inspiron1525 är dess avsmalnande form som har lånats från sina syskon XPS M1330/1530. Med detta, har en extra Satin färg avsluta alternativet också försetts med senaste Inspiron intervall anteckningsbok som ger det en blandning av klassiskt och elegant utseende. De återstående styling cues och kropp linje för 1525 har precis blivit kopierade från Inspiron 1520. Knappsatsen på Inspiron 1525 kommer belagd med en attraktiv matt finish som garanterar en problemfri skrivkänsla. Dess tangentbord kombinerar perfekt tou chpad och resten av tangentbordet området, vilket undanröjer varje möjlighet råkar slå en media-tangenten medan du arbetar i några viktiga textdokument.

Den Inspiron1525 väger 2.8 kilo som kan visa sig vara lite besvärligt för användarna när de tillsammans med 8-cells utökat batteri. Den väl rustat LCD-panel på 1525 erbjuder en perfekt kombination av ljusstyrka, färg och nyckeltal kontrast. En upplösning på 1280 x 800 är standard med denna laptop tillsammans med en valfri verklighetsbaserade funktion som tar upplösningen till så högt som 1440 x 900. Men för den verklighetsbaserade featured upplösning, måste du spendera lite mer pengar jämfört med normal upplösning versionen.

Samma som sina föregångare, kommer 1525 drivs med en klassledande perifert och trådlös uppkoppling, vilket ger det ett övertag över sina konkurrenter i segmentet. Med detta, bär Inspiron 1525 bärbara fyra USB-portar och en fem-i-ett-kortläsare som visar sig vara mycket praktiskt i dataöverföring lagring. En standard modemportar, en 8x dual-layer DVD-RW, en 802.11/a/b/g/n stöd, hörlurar portar, en mic-port och en 2MP webbkamera är några andra mentionable funktioner i denna revolutionerande dell laptop.

Totalt sett är Dell Inspiron 1525 en bästa alternativet för de köpare som letar efter en karismatisk multimedia och produktivitet erfarenhet från sin blivande anteckningsbok. Men om du är sugen på mer avancerade grafikprestanda detta är inte den du ska gå efter.