uppgifter kablage tillämpningar i modern kontorsmiljö.

En av de mest förbisedda aspekterna av IT är data kablage själv. Många IT-problem kan förknippas med dålig kablage. Såsom kabellängder är för lång, dåliga avslutningar. Andra aspekter av data kablage förbises är huruvida extern klass eller skärmad kabel krävs och även den rutten att kablarna läggs. Till exempel kablar kör längs sidan makt eller lysrörsbelysning. Även en datapunkt kan passera en Cat 5 eller Cat 6 prov, om det förekommer störningar från elektriska apparater eller allmän elektrisk matar för nära kabeln, kommer du inte uppleva det full fart förväntas. Symtom på buller är: Förlust av hastighet och intermittent anslutning.

Det finns många sätt att använda data kablage.

För att nämna ett par: WiFi och IP Övervakningskamera.

Det råder ingen tvekan om att intresset och användningen av trådlös (WIFI) tekniken växer i en otrolig takt. Trådlös LAN-tekniken är för närvarande den senaste surr ämnet, har många utbildningsinstitutioner och företag redan gått den vägen i ett försök att erbjuda mer flexibilitet för deras arbetsmiljö.

Wireless har några stora fördelar. Installera Wireless innebär minimala störningar i arbetsmiljön. Det eliminerar behovet av att dra massor av data kablage i väggar och tak, och kan genomföras snabbt och effektivt.

Trådlöst LAN är den perfekta lösningen för tillfälliga klassrum, utbildningslokaler och kulturmärkta byggnader och på grund av den korta tid som krävs för att installera en trådlös lösning

Säkerhet är ett måste i denna dag och ålder, och IP-kameror är vägen framåt. Med ett brett utbud som finns som är fjärrstyrd pan tilt och zoom (PTZ), Infa rött, rörelsedetektor kameror. Du kan vara säker på att hitta den kamera som passar dina behov, och det hela fungerar via en vanlig nätverkskabel (Cat 5 eller Cat 6).

NetSure är data kablage specialister. För mer information besök deras hemsida data kablage.