Samsung UN46C6300 levererar en verkligt distinkt underhållningsupplevelse

En ny avancerad LED-TV har introducerats på marknaden – Samsung UN46C6300. Med Touch of Color? skapade ramar som är en tum tjock, är detta UN46C6300 en elegant och tilltalande nöjescentrum. 1 cm tjock! Föreställ dig den innovativa teknik som gick in i tillverkningen av en sådan snygg, kompakt men ändå widescreen TV! När du väljer Samsung UN46C6300 för din nöjescentrum, kommer du att få vad du vill och önskar för både spel och world wide web visning.

Efter integrera Samsung UN46C6300 i ditt underhållningssystem, har du omedelbar tillgång till Internet via en Ethernet-port inbyggd i UN46C6300. Skulle du vilja spel och world wide web interaktion, kommer du att älska UN46C6300 främst eftersom det ger dig tillgång till spel som Monopol? tillsammans med tillgång till Twitter? flöden, Pandora? innehåll, YouTube? erbjudanden, Facebook? flöden, Blockbuster? videor, Netflix? filmer – you name it! Det är möjligt att välja att titta på nyheterna på TV eller att hålla upp med de senaste nyheterna på nätet tillsammans med din mångsidiga Samsung UN46C6300.

Och du kommer att bli förvånad över den bild av hög kvalitet på din Samsung UN46C6300, vilket har Wide Color Enhancer Plus? som bedömer och förbättrar varje bildpunkt på skärmen tills du ser otroligt klarhet och färg korrekt innan din otroligt ögon. Visuellt otroliga bilder kommer till liv på din UN46C6300 skärmen. Den UN46C6300 s har en uppdateringsfrekvens på 120, så ditt snabba actionfilmer kommer aldrig någonsin suddas. Detta up-to-date bred bildskärm levererar 240 snabba bilder per sekund. Din UN46C6300 kommer att tillåta dig att njuta av oavbruten underhållning witout suddig actionbilder, freozen pixlar, eller de störande spökbilder. Allt är utslagen!

Du kommer att få en 46 tums skärm tillsammans med din Samsung UN46C6300 med en 16 till 9 bildförhållande, och den är utrustad med AllshareT och med Anynet +?. Oavsett vilket rum du befinner dig i men titta på din UN46C6300, kommer dina rum ljusförhållanden sannolikt identifieras automatiskt av en inbyggd sensor. Din bild kommer sannolikt att vara perfekt varje gång den här fyra miljoner till 1 kontrast med 1920 x 1080p upplösning! Du kommer att ha möjlighet att eliminera röran med denna UN46C6300 helt enkelt eftersom det inte kräver någon digitalbox och inga extra lådor TV. Den är utrustad med endast 3 tuners, för att göra livet enklare för dig! Din UN46C6300 har en bländning resistenta skärm och surroundljud in din visuella miljö via inbyggda högtalare.

Dolby Digital? teknik och SRS TruSurround HD? funktioner stöder två femton watts högtalare, som är botten orienterade och är inbäddade i ramverket. Anslutningsmöjligheter för kringutrustning anslutningar innehåller två USB-portar, en ljudingång, en PC-ingång, en komposit ingång, en komponentingång och en Ethernet-ingång. Också med Samsung UN46C6300 får du ett ljud mini utgång tillsammans med en digital optisk utgång tillsammans med din RF-ingång.

Denna Samsung UN46C6300 har den välkända bild i bild kapacitet, fjärrkontroll med alla funktioner och en extremt tydlig visning panel. Dessutom använder denna uppsättning riktigt små el – bara femtio procent av vad du har betalat tillsammans med din nuvarande uppsättning, tar det långt över Energy Star? etablerade standarder. Din TV-tittande och spel rummet ser underbart med ingången av detta attraktiva UN46C6300, oavsett om monterad på en vägg eller på den medföljande vridplatta. Tiden för att köpa en Samsung UN46C6300 LED-TV är nu! Produkten ger dig hög kvalitet rörigare, liksom priset är rätt!