pov kameror – viktiga saker du behöver vara medveten om

Den hunger av den mänskliga anden att ständigt pröva nya erfarenheter kan aldrig vara helt utsläckt. Extremsport är ett bevis på detta. Oavsett risken, den modiga och djärva (och dem som försöker erövra en kvardröjande rädsla) prova wakeboard, forsränning, bergsklättring, skidåkning, surfing och motorcykel. Vissa gör det för ren adrenalinkick det ger, andra bara för fan av det. Oavsett motivation, är hela upplevelsen värt att fånga, återuppleva och dela.

Medan handhållna kameror och andra video footages tagna av vänner är de mer traditionella sätten att ta tag i handlingen, kan de vara ytterst begränsad. För en, inte hålla en traditionell videocam samtidigt försöka bungee jump eller göra en motorcykel stunt upp i luften inte bara göra det jobbigt, kan det vara mycket farligt. Och för det mesta, kan du inte övertyga din bror, syster, mamma, pappa eller bästa vän att hoppa fallskärm med dig och vara din officiella filmare upp i luften. Även om de var överens, skulle videon kommer inte från din egen erfarenhet.

Det är där synvinkel kameror komma till hands. Dessa kameror du fäster på din hjälm eller bålen att fånga åtgärden som du ser det. För äventyr entusiaster och de i vem finner extrema sporter extremt inom deras område av normala aktiviteter, dessa kameror ger det bästa perspektivet och den ultimata höga som de granskar sina erfarenheter i full HD-på sina datorer.

Med synvinkel kameror, det finns ingen anledning att dra någon utefter dina eskapader. De flesta av dessa kameror, som alla andra digitala kamera, utrustade med ett minneskort som gör att du kan spela in video och ta stillbilder. Medan de började som skrymmande och instabila prylar med anslutningar som går lätt löst, synpunkt kameror är nu ganska rejäla bitar av utrustning som är också diskret. Detta innebär att de inte hindrar användaren från att utföra sina vanliga åtgärder. De flesta av dem är också vattentät och kan fånga action medan du dyka eller göra vattensporter.

Point of view kameror fångar också hastighet, distans, höjd samt plats för dem som berörs av statistik och information. Den vidvinkel format som vissa modeller ger är också nödvändigt att ge ett bredare perspektiv. För dem som använder synvinkel kameror för utbildning idrottare och förbereda för tävlingar, dessa funktioner förbättrar faktiskt en match. Det ger värdefull insikt i de tekniker som används i praktiken och senare granska dessa tips för att bättre en idrottare rörelser och inträde eller utfarter. Eftersom dessa kameror också har inbyggda högtalare och spelar in de synpunkter hörda och ges under hela övningen. För tränare, är detta nödvändigt eftersom vissa instruktioner under träning spel gör spelarna mer eller mindre motiverade att gå till målet. Med dessa tips registreras och beaktas, kommer tränare och utbildare vara mer utrustade för att hantera spelare från åskådarplats under själva tävlingarna.

Våra minnen är ofullkomliga. Vi minns inte saker så tydligt eller så konkret sätt som vi skulle vilja. Med synvinkel kameror är de outtröttliga sysselsättningar av den mänskliga anden fångade i ögonen på den våghalsiga eller bestämd idrottsman för hela världen att se.