plasma TV för bekvämlighet och bildupplevelse

Har du någonsin undrar om all teknik där ute som används i TV-apparater du att vi tittar på varje dag? Plasma, LCD, DLP-TV och uppsättningar översvämmar marknaden och tillfredsställa våra tittar nöjen, men hur kan vi hitta beställa? Vilken ska vi välja? Här kommer lite hjälp att ordentligt förstå TV-apparater bättre.

Shoppa runt för tv som nyligen, är chansen att du har varit förvånad över det stora utbudet av tv-apparater som finns. Jag är inte hänvisar till det antal tillverkare. Utöver varumärkena, har de flesta av oss vuxit upp med, mest toppmoderna TV-apparater idag kommer från den asiatiska regionen, från bolag i Kina, Korea. Vad jag syftar på är dock de nya tekniker som finns tillgängliga. Även om det fortfarande katodstrålerör konventionella tv, å andra sidan, det finns innovativa displaysystem som flytande tv kristaller och även vad som kallas plasma-tv.

I de beprövade vanliga TV-apparater som de flesta av oss har vuxit upp med, är den teknik som tillämpas kallas katodstrålerör teknik. En katod pistol avfyrar elektroner, vilka, när de laddade och glada, tenderar att bilda en bild på en glasskärm. Dessa bilder bildar som pixlar i de tre grundfärgerna, vilket i kombination kan producera miljontals färger. Medan själva tekniken har förbättrats och utvecklats genom de perioder för att ge oss stora tv-skärmar, finns det vissa begränsningar för vad den konventionella katodstrålerör tv kan göra.

För en sak, som byggs av glas, har visningen av katodstrålerör eller konventionell tv en storlek begränsning. De flesta vanliga tv-apparater som använder katoden teknik ray tube är mindre än 42 inches i storlek. Denna storlek är inte höjden eller bredden på TV, men det diagonala avståndet mellan den ena änden och den andra. Så, är den största konventionella tv du kan ha runt 42 inches. Liten för vår bildupplevelsen, men lita på mig, mer än tillräckligt tung när du bär den runt. Så, vanliga TV-apparater är massiv, begränsas i bildstorlek och begränsas av begränsningar i det fall de är byggda i. Detta gör dem stora, och i vissa fall omöjligt att passa in i ditt vardagsrum, och jag är inte ens talar om att sätta det i din bilstol, när du flyttar.

Plasma TV-apparater till att göra våra liv enklare. Praktiska storlekar, bättre bild, fler färger, mindre utrymme är bara några av fördelarna.

Det är där nyare bildskärmsteknik har resulterat i bättre, moderna tv-apparater som plasma-tv. I en plasma-tv, är den äldre katodstrålerör teknik kvar i favör av en atom-teknik. Vår förmåga att manipulera och styra driften av atomära partiklar har också ger oss möjlighet att förbättra vår bildupplevelse. Detta är den vetenskap som en plasma-tv använder. Plasma är en gas som innehåller fritt flödande joner och elektroner. När en elektrisk laddning ledes genom denna plasma vidtas fotoner frigörs, vilket sedan ger belysning. Resten av tekniken i plasma-tv är koncentrerad på att använda denna belysning för att skapa de tre grundfärgerna och att visa dem som bilder. Precis som det katodstrålerör tv använder olika intensiteter av partiklar för att producera olika färger varierar plasma-tv också styrkan i belysningen att producera färgförändringar. Det är därför, när du tittar på en plasma-tv, kan fler antal färger ses.

Den plasma-tv avlägsnar eller förnekar de flesta av nackdelarna med den konventionella TV. För en sak, är storleken inte längre en begränsning. För det andra är skrymmande lådor krävs inte en plasma-tv kan vara så tunna som du kunde ha trott det. De flesta plasma-tv verkar numera mer eller mindre som konstverk hängande i ditt vardagsrum.

Vill du prova en plasma-TV innan du köper? Inga problem. Du kan lätt hitta plasma hyra överallt. Låna en ett tag, montera den på din vägg, eller installera den på rätt möbler, och se, om det stenar din värld. Och om du är nöjd, tveka inte, kör till en plasma lager och köpa någon av de TV-apparater kvalitet plasma du kan hitta.

Anta plasma tv idag och se hur innovationer i displayen har förbättrat kvaliteten på vår underhållning!