Nintendo Wii och Xbox 360 – kampen om försäljning

Den Xbox360 och Nintendo Wii är två bästsäljande spelkonsoler. De båda erbjuder något annorlunda för konsumenterna och har olika egenskaper som gör dem idealiska för olika typer av spel.

Nintendo Wii har bra spel för familjer och barn. Nintendo släpper många spel om året och de är ganska snabbt att komma ut. Det finns spel för yngre barn, såsom de som har slagit sig ihop med Jumpstart lärande och det finns sådana för vuxna och tonåringar. Den variation i de typer av spel som säljs med Wii gör detta system ett stort värde och familjespel.

Xbox360 har många spel och vissa är tillgängliga för unga spelare, men de flesta är inriktade på äldre barn, tonåringar och vuxna. Spelen har fantastisk grafik och göra dem fantastiskt att spela på Xbox360. Med de typer av spel som tonåringar kan spela med starka grafik är nödvändig för att få ut det mesta av spelupplevelsen.

Nintendo Wii erbjuder en annorlunda spelupplevelse. När Wii först kom ut var det mycket populär för sin förmåga att låta spelare att flytta runt medan i spelet. Det innebär att många av Wii `s spel kräver spelarna att flytta sina händer, armar och kropp för att gå igenom spelet. Systemet kräver människor att flytta runt karaktärerna och funktioner i spel med en känsla av rörelse. Detta har varit en stor hit med barn och föräldrar som föräldrar älskar det sätt att det verkar som om deras barn är upp och flytta och inte bara spela videospel.

Den Xbox360 ger konsumenterna möjlighet att spela DVD-skivor direkt på Xbox-konsolen. Detta gör det en bra funktion för alla som vill spela filmer och spel direkt på samma system. Spara utrymme på TV-bänken är alltid en populär eftersom människor tenderar att ha mindre utrymmen att arbeta med.

Nintendo Wii och Xbox360 låter dig ansluta till Internet och spela mot vänner. Du kan även få tillgång till internet och ta upp vad du söker direkt på TV-skärmen. Du kan kontrollera sociala nätverk webbplatser och kryssning på internet direkt på din soffa.

Den Xbox360 kan du chatta live med vänner. Du helt enkelt bara logga in till Xbox360 levande och sätta på sig ett par hörlurar. Du kan prata live med dem som du spelar videospel på nätet. Det är ett bra sätt att hålla kontakten och att hålla kontakten även med människor som bor långt borta.

Xbox360 har varit känt för att ha problem. Det finns flera saker som har varit kända för att gå fel med detta system som kräver att den skickas iväg för reparation. Många Xbox360 användare har tvingats gå veckor och månader utan en konsol som de väntar på dem som ska repareras.

Nintendo Wii har spel som hjälper vuxna och tonåringar att gå ner i vikt. Det finns många fitness program som utvärderar eller konditionsnivå och tillåter dig att stanna på rätt spår med stora träningsmål. Det finns också många spel som tilltalar sport av olika slag från sommar till vinter, där deltagarna måste gå upp och röra sig för att delta i matchen.

Även om båda systemen är fantastiskt det är verkligen upp till enskilda spelare att avgöra vilken som är bättre lämpade för dem. Om att komma upp och flyttar till Nintendo Wii låter bra eller spela högkvalitativa Xbox360 fighter spel låter lockande sedan välja ett system baserat på dina intressen kan vara precis det som behövs för att göra ett bra val.