motorsåg recensioner – vad andra säger

Det finns två typer av motorsågar på marknaden – gas och el. Den frihet och ytterligare makt att gas ger ofta påverkar vårt beslut men vi behöver inte alltid en gas motorsåg. Så vad andra föreslår? Kolla in dessa motorsåg recensioner.

Gas kan ge ytterligare effekt men också är tyngre att manövrera och kräver mer underhåll än en elektrisk motorsåg. Electric är ett mycket bättre val för den tillfällige användaren.

Electrics har sina för-och nackdelar också. De är perfekta för beskärning små träd, är billiga att använda och kräver lite underhåll. De är också lättare och säkrare. Men kom ihåg att du är bunden till en sladd vanligen omkring 100 fot. De är inte utformade för att skära stora träd och de är underpowered jämfört med deras gas motsvarighet.

Dessa är alla utmärkta val i den elektriska motorsåg marknaden.

Ett. craftman 34116
Made by Sears och backas upp av Sears garantin detta är ett utmärkt val för under $ 100. Den väger mindre än 11 ??pounds och kommer med en 16 tums blad.

2. Makita uc 4000
Även detta en kostar lite mer på strax under $ 200 det ger mer makt än de flesta el och det bara vikt 9 pounds och har en 16 tums blad.

Tre. remington 098.031
För under 70 dollar detta är en ganska imponerande maskin med en 16 tums blad och väger bara 7 pounds. Det är lätt att använda och lätt att packa runt.

4. milwaukee 6215
Vid strax över $ 250 detta kommer i en lite högre än vissa av konkurrenterna, men det finns en anledning. Det är större, mer kraftfull, och det är en av de största el på marknaden.

Fem. McCulloch ms 1640
För under $ 80 kan du äga denna lilla motorsåg som är perfekt för trimning och beskärning. Den väger bara över 7 pounds och den har en 16 tums blad.

6. Makita uc120dwa
Detta är en sladdlös motorsåg som drivs med ett laddningsbart batteri. Detta innebär att det är mycket praktiskt men det innebär också att du är begränsad till batteritiden. Den har bara en 5 tums blad så storleken på jobbet är också begränsad.

7. Stihl MS 280
Den Stihl Wood Boss har fått ett rykte som en utmärkt ved cutter och såg till gården. Den har en tung luftfilter, anti vibration teknik för att minska trötthet, verktygslös olja och tanklocket, InteliCarb och förvärma slutare.

8. Stihl MS 390
Detta är en fin såg i mitten av storlek och det erbjuder en dekompressionsventil som gör startar mycket lättare. Utformningen av denna sågen håller kedjebromsen och kopplingshuset skyddas från smuts. Det har Ematic systemet med IntelliCarb.

9. husqvarna modell 137
Detta är en traditionell såg med en mindre kropp. I själva verket är den minsta Husqvarna på marknaden och den är utformad för villaägare som bara behöver en del tid såg. Det är lätt att starta och den har en 2,2 cu tums cylindervolym med en 2,2 hk motor. Lufttillförselsystemet innebär jämnare gång och mindre filterbyten och vibrationsdämpning gör det lättare att hantera. Den har en dubbelverkande kedjebroms med kedjefångare vilket innebär att du kommer att driva trevligt och säkert. Den levereras även med 16 tums baren.

Det finns massor av andra bra köper ute. Bara lite shopping runt och du hittar andra motorsåg recensioner läsvärd. Sedan kan du bestämma vad som är rätt för dig.