magi att göra upp över sin populära men är det något bra

Magic of Making Up är en populär bok för dem som vill återförenas med sitt ex efter ett uppehåll på. Den ebook påstår sig kunna hjälpa dig att fixa dåliga breakups, även om du är den enda som försöker.

Den korta Magic of Making Up granskning omfattar de goda och dåliga sidorna i guiden.

The Magic of Making Up är skriven av TW Jackson. Han är klar över det faktum att han är en kurator eller psykolog. Han säger att om du kan lära dig att tänka och agera på rätt sätt, och inte låta dina känslor dominera hela ditt tänkande, du kan komma till roten av problemet intelligent. Han ger många mycket specifika tekniker och beteendeförändringar kan du ansöka i sin handbok.

Här är min erfarenhet med Magic of Making Up tillvägagångssätt:

(A) Det finns en hel del användbar kunskap som finns i boken. Om du agerar på det, kan det göra absolut en skillnad i ditt sinnelag och, slutligen, i er relation. Men kom ihåg, det är teknikerna bara bra om du vidta åtgärder på dem. Många människor köper böcker om självhjälp, få alla glada över att läsa dem, men aldrig gå ut och faktiskt göra vad författaren säger. Om du kan åta sig att vidta åtgärder, kan materialet i denna bok är onekligen till stor hjälp.

(B) Materialet är enkel att förstå, kan TW Jackson bli kontaktad via e-post om du har frågor (han faktiskt svarar).

(C) Priset är mycket mindre än att gå för att se en professionell rådgivare. Men som redan nämnts, är det upp till dig att agera på kunskap.

Vilka är nackdelarna?

Ingen metod är en bra passform för alla. Considerthe följande:

(A) Detta är en e-bok. Det är inte en kurator att prata med dig, och ta dig igenom alla stegen. Även om du kan säkert maila TW Jackson om du har frågor, är det ändå inte samma sak som att ha en levande kurator. För de flesta människor är detta inte en stor sak. Men det finns några människor där ute som har svårt att agera på saker om de inte har en levande person driver, motivera och coacha dem. Om du misstänker att du kan falla i denna båt, är professionell rådgivning ett bättre alternativ för dig.

Sammanfattningsvis är Magic of Making Up laddad med mycket användbara idéer och techqniques som kan hjälpa dig att snabbt förstå varför din relation är på klipporna och vad du kan göra just nu för att rädda den. Om du kan åta sig att agera efter att du läst igenom guiden, kan det vara av enorm hjälp för dig.

Jag hoppas att denna korta Magic of Making Up Review har bidragit till att besvara några av de frågor du kan ha haft. Om du vill kan du lämna eventuella kommentarer du har nedan.
Klicka här för att besöka magi att göra upp hemsida
Klicka här för att läsa en mer detaljerad magi att göra upp översyn