luxaire luftkonditioneringar

Luxaire är en division av den enhetliga Produkter Grupper – En Johnson Controls Company. Företaget är en stor leverantör av värme, ventilation, luftkonditionering och Frysaggregat i USA och en ledande leverantör på den internationella marknaden. Strävan för företaget att hitta den översta tekniken är tydligt i deras linje av energieffektiva bostäder och lätta kommersiella värme-och kylsystem. Dessutom erbjuder Luxaire dig överlägsen service och support. Effektiv och tillförlitlig värme-och kylsystem som backas upp av prisbelönta tjänsten är därför många husägare, återförsäljare och distributörer väljer Luxaire system.

En viktig bit av Luxaire kylsystemet är luftkonditioneringen spolen. Den Luxaire Systemet levereras med två delar – en inomhus och en utomhus enhet. Inomhusenheten är luften hanterare eller ugn, som ansvarar för att cirkulera luft i hela byggnaden. Inne i luften handler eller ugn finns en fläkt och en förångarslinga. På grund av dessa två komponenter är korrekt matchas, får du en pengar att spara effektiv maskin som ger dig förbättrad komfort och år av underhållsfri.

Villkoret luft spole i Luxaire produkter är speciellt framtagna för enastående hållbarhet och exceptionell värmeöverföring. Med Luxaire högkvalitativa spolar får du den komfort du behöver i antingen ditt hem eller företag atmosfär. Du får en inomhus och utomhus enhet som är perfekt anpassad för hög effektivitet. Ett positivt lutande dropplåten reducerar frågan om stående vatten som kan leda till bakterier. En speciell patenterad MicroBlue beläggning på luftkonditioneringen spolen håller bakterier och fukt från att samla på spolen och släpps ut i luften. I några spolar luftkonditionering, kan du få miljövänliga och beprövad köldmedier. För optimal prestanda, det är en valfri termostatisk expansionsventil.

Den 13 SEER: Climasure microchannel luftkonditioneringen kommer att göra stor skillnad i din elräkning. Ibland kan minska din elräkning med upp till 50% jämfört med andra centrala luftkonditionering enheter som är över 10 år gammal. I kombination med en variabel hastighet lufthanteringsdonet eller gas ugn, kommer du att få effektivitetsvinster över 14 siare vilket ytterligare kan minska driftskostnaden för din luftkonditionering enhet.

Slutligen är Luxaire luftkonditioneringar speciellt konstruerad för pålitlighet och enastående prestanda. Luxaire luftkonditioneringar ger en högeffektiva kondenserande, vilket ger dig den komfort du behöver. För högsta effektivitet, är din ugn och spole perfekt matchade. Du får en säker längre liv med en avancerad mikrokanal all aluminium. Luxaire luftkonditioneringsaggregat är särskilt utformade för att uppnå maximal prestanda i minimalt utrymme. Samtliga rörliga delar i en Luxaire luftkonditionering enhet är speciellt utvalda och monteras för att uppfylla de lägsta ljudet betyg. Fläktmotorn på en Luxaire luftkonditionering är permanent smorda så inget underhåll krävs.

Med alla dessa fördelar, är det lätt att se varför många människor gör Luxaire luftkonditioneringsapparater valet för alla luftkonditioneringssystem behov. Det är också oklart varför Luxaire har blivit ett branschledande i luftkonditioneringen branschen.