kommer att vara att sann ipod touch 32gb 4th generationen mer bättre än tidigare serier.

Bra, så Best Buy fick iPod Touch 32GB Bästa pris 4G i lager så jag körde per timme att gå och hämta en. Jag blev inte besviken. Jag kommer att köra över de funktioner jag har kommit över hela den här tiden.

Display: När du flyttar skärmen på iPod Touch 32GB Bästa pris är aldrig IPS till exempel iPhone inte riktigt tänka posten lider med ändå. Denna display är så vacker och skarp för att titta på. Jag kan inte helt möjligen urskilja pixlar och text på en webbplats är precis som du läser ur en bok, är det verkligen så uppfriskande. Jag spelade en digital kopia av “UP” för här och färgerna nästan hoppar ur skärmen, trevlig. Apples ikoner är mycket mer nu levande och skarpa, medan 3: e parts utvecklare ikoner som innehåller ännu för att göra en uppgradering för de färska nya displayer visar vad en upp denna nya skärmen har tillgängliga.

Främre kamera: Detta är faktiskt kamera som främst används för FaceTime. Det upplösning är med 640 X 480. Efter letar efter några bilder med det, kommer du att inse hur det är inte för att bära stillbilder, men fungerar fint om videochatting (vilket jag inte hade försökt, men lyckades köra några video tester med det). Uppenbarligen FaceTime fungerar bättre på väl upplysta områden, men återigen, inte att någon kamera?

Bakre kamera: Igen stills kortlivade så. Vad som verkligen buggar mig är när du deltar i att ta en bild, så att du ser hur skarp förhandsgranskningen är, i vilket fall du tar bilden och du kan se den suddig. Kranen att fokusera fungerar bra för att justera exponering och väl upplysta bilder ser väldigt anständigt på displayen. Det är när du laddar upp dem till din dator när du märker hur få anständigt de faktiskt oftast. Även om detta kan vara en negativ för många människor, om du är som jag, tänker du bara ladda upp bilder med den här enheten till FaceBook och fånga roliga ögonblick med videokameran. Om jag vill anta en verkligt fantastisk bild, jag ska hämta min DSLR, men även för mig denna iPod kapacitet är definitivt mer än rätt för en fotografering av ett antal händelser. Videon fångar ganska bra, medan inte ens utmärkt som en verklig HD-videokamera gör tillräckligt för mig för igen, fånga roliga ögonblick. Kommer inte oroa dig, du behöver inte krypa när du tittar på videon, det är mer än tillräckligt och dessutom producerar levande färger och en omedelbar framerate. Vissa kan möjligen klagar med detta, och tro mig dessa recensioner kan vara här snart, men ge upp varför absolut inte köpa en HD-videokamera som är gjord för HD-innehåll? (Jag är inte okunnig till HD kvalitet heller, jag är ett stort fan av det. Jag kör en 3D 65” 1080p med Blu-ray och även Dolby Tru-HD avkodning surroundsystem)

Mikrofon: Provning ut Skype min associera berättade jag var att komma högt och tydligt. Jag spelade också upp en video jag gjorde om iPod på min dator och mikrofonen fångar top notch ljud. Mycket skarp och tydlig, jag var verkligen nöjd.

Batteri: Även om jag inte har testat Apples påståenden om 40 tim. av musik, låt oss inte låtsas som gör verkligen det? Jag är säker på Apples påståenden är egentligen ganska trovärdiga på deras batteritid beroende på hur apparaten används.

Man noterar jag också ska generera, min iPod Touch 2G tillbehör (billaddare, väggladdare) hjälpa min iPod touch 4G. Apple ändrar ibland saker som laddningspinne på alla iPod att ha en person som behöver köpa nya tillbehör. Någon minns snarast iPod Video A / V-kablar hade ljud och video bytte runt så personer inte kunde använda sina kablar med iPod? Jo de kunde, behövde de bara att byta ljud-och videokablar i hamnen runt. Hur som helst, bort produceras av roliga delen av marknadsföring historia.

Visst är den nya iPod värt det? Att göra en uppgradering från 2G Touch, satsa du! Displayen är stor, är hastigheten på processorn fantastiska, video kvalitet kraftigt roligt dessutom, är den bakre kameran utmärkt när man planerar att ta snabba roliga bilder. Tydligt hade ett enda ord att stava ut denna iPod, det är kul! Du kan inte hantera en värt att nämna utan att känna att vara en glad grabb, och cheferna aspekt är fortfarande där och ganska nyttigt. Jag rekommenderar starkt detta iPod Touch som en fantastisk värdig uppgradering till nästan någon generation av iPod Touch kanske du äger och om du inte äger en, har det aldrig funnits en alltmer perfekt tid för att gå ut och bli en!