HDTV – Varför köpa från en auktoriserad återförsäljare är värt den extra kostnaden

När du köper en HDTV online från en auktoriserad high definition television återförsäljare du köper från ett företag som är certifierat av TV tillverkaren att sälja sina produkter. Det finns många fördelar med att köpa från tillverkaren certifierade handlare med den viktigaste är garantier. Endast en auktoriserad återförsäljare kan truely hedra alla tillverkare garantier.

Detta innebär att om du köper en ny HDTV och efter två månader skärmen börjar fel en auktoriserad återförsäljare kommer att kunna hjälpa dig med att få den tv repareras eller bytas ut. Som konsument har du nu bit ihåg att din nya TV (sällan en billig post) omfattas om något går fel – och inte bara det, kan du känna dig säker på att om något går fel din TV kommer att repareras eller bytas ut av tillverkaren certifierade techinicians som är experter med sina produkter.

En annan viktig anledning till att köpa en HDTV från en auktoriserad återförsäljare är att källan till produkten garanteras. Du vet att din nya TV gick raka vägen från tillverkaren till den auktoriserade återförsäljare och direkt från återförsäljaren till dig. Obehöriga återförsäljare som säljer “grå marknaden” tv vanligen inte avslöja när de köper sina produkter från, och det är inte vad du vill när du spendera stora pengar på avancerade elektronik.

De flesta konsumenter lockas att köpa från unatuhorized återförsäljare på grund av de lägre kostnaderna. Återförsäljare som inte köper sina produkter från tillverkaren kan oftast erbjuda samma produkter som auktoriserade återförsäljare till lägre priser och därmed locka köpare att köpa en TV med dem. Köpare löper då risken att få defekta varor, förfalskade produkter, eller produkter som har manipulerats före köp. Vissa icke-auktoriserade återförsäljare säljer även begagnade och renoverade tv och marknadsföra dem som nya!

Spela det säkert när du väljer att gå den tokig och köpa en ny HDTV och se till att du köper från en auktoriserad tillverkare återförsäljare – fördelarna kommer långt outway extra kostnad i det långa loppet. Du kommer att njuta av din HD-TV i många år framöver och du kommer inte att behöva oroa sig för huvudvärk.