få fantastiska nya funktioner med iOS4 programuppdatering för iPod touch

Vi är nu i 3: e generationens iPod touch som kan installeras med så många applikationer och kan sparas med tusentals musik, videor, filmer, tv och foton. Fortfarande Apple inte har upphört att iPod touch coolaste pryl i staden och även i stan.

Apple har ny uppdaterad programvara, iOS 4, som är kompatibel med iPod touch 2nd generation som frigörs genom år sen 2008 och iPod touch 3: e generationen som kommer i 32GB och 64GB som släpptes på slutet av 2009. IOS 4 programvara levereras med 100 funktioner låter dig uppleva fantastiska saker. Nedan är några av de funktioner för iPod touch iOS 4.

Ett. Vissa klagar på iPod touch är det saktar ner när du håller på att förändras från ett program till den andra. Men den senaste programvaran levereras med multitasking-funktion gör att du kan växla mellan tredje part utan att sakta ner resultatet för din gadget och utan att tömma batteriet.

2. Om du är trött surfar de många program som du har så nu kan du organisera dina applikationer. Du kan placera dem i flera mappar jut genom dra och släppa. Genom detta kan du få en snabbare tillgång upp till 2.160 apps.

Tre. Har svårt att söka efter din favoritmusik, eller vill du spela flera egna val låtar för en timme sedan vad du behöver är den nya spellistor funktion där du kan skapa och redigera egna spellistor direkt på din pryl. Du kan också synkronisera och visa kapslade spellistor mappen från iTunes.

4. Om du är en bokmal, men du är trött på alla dessa skrymmande böcker sedan iPod touch iBooks funktionen är säkert vad du behöver. Detta är inte bara en e-bok läsare, men det är en fantastisk plats att bläddra och handla böcker hela dagen och hela natten lång.

Fem. Några andra funktioner i den senaste iPod touch-programvaran gör att mail bättre mer än någonsin. Du kan nu se alla dina meddelanden på en och samma inkorg och du kan även ordna dem genom trådar eller genom vad du vill och om du är uttråkad med att startskärmen tapet sedan oroa dig inte mer eftersom du kan nu ändra bakgrundsbild på din bostad skärmen oavsett tapet som passar din stil och aura för dagen. Om du har glömt att köpa en present till en kärlek eller en vän så kan du bara besöka Apples App Store och köpa några appar som du ville ha för dem. Webbläsaren har även blivit bättre genom att visa sökförslag från två stora sökmotorerna Google och Yahoo. Du kan också visa senaste sökningar du gjort. Visa foton är lättare genom att basera det på vem som är i bild och där fotot tas. En inbyggd stavningskontroll är också tillgänglig som kommer att arbeta i postmeddelanden, anteckningar och andra applikationer.

Om du inte har uppdaterat din 2: a generationen och 3: e generationens iPod touch, nu är det dags. Följ bara uppdateringsprocedurer på Apples webbplats, men om du inte är säker på att göra det ensam då du kan ta med din gadget till närmaste Apple Store eller iStore nära dig.