en variation av hörlurar stilar för jogging

I min stad, det finns inte en massa områden för jogging och gå runt en bana sliter mitt sinne innan den gör min kropp. Du kan inte låta bli uttråkad av din jogging rutin hindra dig från att utöva, men, så du behöver något att göra jogging mer spännande. En bra idé är att få några hörlurar och en MP3-spelare för att lyssna på musik under löpning.

För att ha roligt att lyssna på musik på en bärbar musikspelare, måste du ha rätt hörlurar. Jogging innebär massor av flyttar runt och studsar, ofta folk klagar på sina hörlurar inte vistas på eller i öronen tillsammans med klagomål av den signal avhopp.

Du kan hitta hörlurar som är tänkta att användas av aktiva människor som jogga och spela andra sporter. Denna stil är utformad för att bo på eller i öronen genom ett komplett utbud av rörelser. Många av dessa motion vänliga hörlurar levereras med en in-ear ljudisolerande system så att de stannar säkert på huvudet med hjälp av en loop design som bärs över örat. Det enda problemet med den extra isolering som ges genom väl utformade hörlurar är att de kan försämra din förmåga att höra saker som händer omkring dig. Om du missar ljudet av ett utryckningsfordon eller någon som försöker varna dig om en fara framåt, riskerar du att bli skadad.

Tillsammans med öronsnäckor stil är de traditionella kan styla hörlurar. Dessa dagar de är lätta och bekväma nog att du kan använda dem vid andra tillfällen du använder din MP3-spelare. Dessa jogging hörlurar hjälper filtrera bort brus från omgivningen och ger en större ljudbild, men alla pannband fungerar inte med alla huvuden. Vad håller bra för dig när du springer kanske inte fungerar för en vän och vice versa. Fråga dina vänner om du kan prova deras uppsättning eller be andra du känner som kör med telefoner på. De kommer att förstå din oro eftersom de har förmodligen redan upplevt samma dilemma som resulterade i dem som har de telefoner de har nu.

När du är jogging, du studsar och flytta och armarna är i ständig rörelse också. Det gör trådlösa hörlurar ett utmärkt val för dina löpande behov. Trådlösa telefoner överföra ljud från den bärbara musikspelaren till telefoner genom radiosignaler eller infraröda sändare. När du använder en uppsättning av dessa behöver du inte oroa dig för sladd för hörlurar komma i din väg när du joggar. Istället för att behöva titta på dina armrörelser så att du inte skadar kabeln eller dra ur hörlurarna ur du är fri att röra sig så mycket som du vill. Detta gör att du kan hålla din spelare som helst på dig och inte bara inom bekvämt räckhåll för en hörlurssladden.

Om du gillar att hålla din spelare inom bekvämt grepp så att du kan läsa på skärmen, så jag rekommenderar att du också får en MP3-armband. De linda runt överarmen och är fäst med kardborreband med en yttre ficka eller väska till sätter din ljudenhet. Många spelare har motsvarande MP3 armband innehavare som har öppna ytor som motsvarar knapparna på spelaren för enkel gränssnitt manipulation. Dessa är vanligtvis tillgängliga från företaget som producerade den spelaren och är ofta främjas på flygblad inne i lådan som din MP3 kom in vid köpet.

Oavsett vad du väljer, tror jag att du kommer att njuta av nöjet att lägga till ett ljudspår i din jogga eller träna.