Electone hörapparater hög kvalitet till ett överkomligt pris

Electone, Inc, är en hörapparat tillverkare ligger i Orlando Florida, och är känd för både kvaliteten på sina hjälpmedel Electone hörsel och dess kundservice. Electone erbjuder linjer både av färdiga enheter BÖ hörapparater och till våra egna Electone hörapparater med både digitala och analoga kretsar.

Electone s Tango, Aurora, Terra, och Rio rader av hörapparater är alla utformade för att tillgodose kunder som lider av olika grader och typer av hörselnedsättning, för dem som är lätt nedsatt till dem vars hörselnedsättning är djupgående.

Electone hörapparat linjer

Electone Haring hjälpmedel i Tango linjen är digital, icke-programmerbara BÖ modeller som har utmärkt återkopplingseliminering för bättre hörsel komfort och tydligare taluppfattning. Tango Electone hörapparater är lämpliga för dem med måttlig till grav hörselnedsättning.

Aurora 2 och Aurora 4 Electone hörapparater är både programmerbara digitala hörapparater och kan byggas antingen som bakom-örat eller enheter kanalen hörsel. Aurora 2 kan beställas som en power BÖ hörapparat, om så önskas, och är bra för mild till måttlig hörselnedsättning. The Aurora 4, också indicerat för mild till måttlig hörselnedsättning, hade avancerad digital programmering

De enda kanal digitala Terra Electone hörapparater har flexibel programmering och är lämplig för dem med en måttlig till svår hörselnedsättning, de finns som både hörselgången och bakom örat apparater.

De högvärdiga linjerna hos Electone hörapparater är Rio och Rio Sierra. Rio är en enkanalig programmerbar digital hörapparat med flexibilitet och Rio Sierra har två kanaler så att bäraren har mycket bättre ljudkvalitet i bullriga miljöer. Båda modellerna kan programmeras till att omfatta alla grader av hörselnedsättning formulär mild till svår, och inte bara komma in ear design, men i tre olika bakom-örat modeller.

Den Electone Rio har lätt åtkomliga manöverdon, vilket gör att bäraren att programmera det för hans eller hennes tröst. Både dess frekvensomfång och ljud ingång och utgång är justerbar till användarens specifika hörselbehov.

alternativ

Electone hörapparater kan också göras med ditt val av valfria funktioner, inklusive en traditionell eller switchless programmerbar telespole och en riktad mikrofon-system.

Den stora variationen av Electone alternativ hörapparat innebär att din audionom kan finjustera tune ditt test programmering och ger dig ett val av antingen en bakom örat eller osynliga hörapparat och att Electone inte kommer att ha några svårigheter att producera en hörapparat unikt anpassad till din komfort och behov hörsel.