Citrix WANScaler

WANScaler marknadsledande komprimeringsteknik sänker länk conjestion, en ökning dataflöde och påskyndar tillämpningen svar. Citrix är en av ett slag Multi-Level Komprimering avser flera kompression mekanismer innan överföring av data, med ett urval av de optimala kompressionstekniker baserade på förhållanden nätverksbelastning, WAN bandbredd och trafik typ. Multi-Level Komprimering, integreras i alla WANScaler produkter, resulterar i komprimeringsförhållanden 10:1 till 300:1, och upp till en topp på 3500:1. Därför organisation skanna stödja fler användare och mer ansökan trafik på sin WAN-infrastruktur, samtidigt som de får bättre prestanda för alla program som levereras till filialen.

Kontorsrörelsen användare kan nu förses med högpresterande applikationslösningar genom att köpa Citrix WANScaler. WANScaler s påskynda programmets prestanda över hela wide area network (WAN) med i genomsnitt 5x till 30x, och högst 300x på topp komprimering effektivitet. Om WANScalers utplaceras i nätverket, kommer Slutanvändare på lokalkontoret gynnas LAN-line programmets prestanda över WAN därför ge snabbare tid ansökan svar.

Oavsett storleken på kontoret oavsett om det är ett datacenter eller mobila arbetstagare Citrix WANScaler levererar ansökan acceleration till kontor i alla storlekar. Den AutoOptimizer Engine, som fungerar som grunden för WANScaler arkitektur, erbjuder flexibla installationslösningar val: den WANScaler Client accelererar ansökan leverans till mobila användare när de arbetar hemifrån eller på resande fot, medan användare i större kontor stöds med WANScaler apparater.

Citrix WANScaler levererar en komplett transparent, end-to-end WAN-optimering lösning för alla IP-baserade WAN (t.ex. privata förhyrda förbindelser, offentliga VPN Internet, satellitkommunikation och trådlösa WAN). Öppenhet gör sig av kraven för eventuella ändringar av nuvarande verktyg för nätverkshantering, brandväggar, nättjänster eller program. Denna lösning stöder hundratals kontor och WAN genomströmning på upp till 500 Mbps.

WANScaler interates sömlöst i din befintliga infrastruktur och är icke-undvikande så det finns ingen anledning att ändra den aktuella nätverkskonfigurationen. Dessutom sätter WANScaler klient alternativet ytterligare skiljer den från andra produkter på marknaden genom att öka programmets prestanda på mobila arbetstagare.

WANScaler lösningar levererar ännu mer WAN genomströmning och förbättrad tillämpning svarstider för alla applikationer. Systemet har grunderna för Auto Optimizer Engine, som automatiskt och dynamiskt gäller den bästa kombinationen av WAN-prestanda öka tekniker för att alla dataflödet beroende på applikation, data, och nätverkets tillstånd. Förfarandet består av Adaptive TCP Flow Control, Multi-Level komprimering, protokoll acceleration (t.ex. Common Internet File System eller CIFS) och skikt 4 serviceklass politik. Auto Optimizer Engine är original, att införa ett “nej rattar” paradigm till WAN-optimering och Application Acceleration marknaden.

Citrix erbjuder ett dynamiskt nätverk-öppet WAN-optimering lösning som inte är beroende av störande tunneldrivning tekniker. Därför din nätverksövervakning verktyg, brandväggar och applikationer inte kräver modifiering eller omkonfigurering när Citrix WANScaler lösningen används. Det fungerar bara direkt utan problem.

Citrix WANScaler möjliggör för företag att:

Utöka samarbete arbetsflöden och öka produktiviteten på en global skala Citrix WANScaler accelererar filer och data ansökan via WAN mellan spridda kontor. Användare spenderar tid med programmet istället för att vänta på det.

Utnyttja kostnadsbesparingar med IT resurs konsolidering Citrix WANScaler möjliggör konsolidering av applikationer och datalagring i ett fåtal datacenter. Kostnadsbesparingar kan uppnås genom att minska datacenters och underlätta tillämpningen infrastruktur.

Protect Data centralt Citrix WANScaler hastigheter uppgifter leverans till filialer, vilket data som skall lagras och reproduceras i en skyddad anläggning möter reglerande eller organisationsnummer mandat för datasäkerhet och återställning.

WANScaler apparater är så lätt att installera, och är gjort så utan att störa din nuvarande infrastruktur och kan vara redo och arbeta med i cirka fem minuter tack vare att automatisk upptäckt, auto-konfigurerade och auto-trimmad. Auto Optimizer Engine avser automatiskt rätt kombination av WAN acceleration förfaranden som bygger på nätverk, dataflöden och ansökan mix – och dynamiskt låtar systemet som dessa variabler förändras, att se om optimal WAN-prestanda i alla lägen.