bästa fall för att skydda din iPad

Så du är den stolta ägaren till en ny iPad. Liksom allt annat som du värdesätter du vill skydda din investering. Så du behöver för att köpa en iPad case. Det finns många olika prylar mönster att välja mellan, allt från billiga till att bli en investering i sig. Tänk på ditt fall som ett uttryck för din personlighet, preferenser, och värderingar. Vilken bild vill du att förmedla till andra? Är du lugn och konservativ? Eller är du mer på larmande, högljudd sidan? Är det bilden eller nyttan av ett fall som du kommer att tänka mer mycket?

Oavsett din favoritfärg kanske du kan ha ett mål att matcha. Från neongrönt till mörk grå finns ett fall designen där ute för dig. Din iPad case kan ha en blank yta eller en tråkig (inte tråkigt, men matt) yta. Vissa konstruktioner med bilder som vildsinta drakar, bedårande kattungar, eller den mer preppy monogram insignier. För dem som är helt samvetsgranna din iPadfalldesign kan marknadsföra din favorit logotyp och därmed din självbild.

Vissa mönster är gjorda av gummi, speciellt lämpad för dem av oss med “dropsies” eller för de flesta av oss med för mycket att bära, för mycket att göra, och för lite tid att få det gjort. Plast mönster är den mest mångsidiga, finns i valfri färg eller finish, med eller utan bilder, logotyper eller emblem. Slitstarkt läder fodral är tillgängliga och attraktiva.

Två av de nyare prylar är ett fall som ger ett Bluetooth-tangentbord och stativ och en väska med en kabel lås som används till bärbara datorer. Funktionaliteten av designen med Bluetooth-tangentbord och stativ kan du enkelt använda din iPad som en bärbar dator, som gränsar till din Bluetooth. Säkerhet är den viktigaste frågan som tas upp i konstruktionen med kabel lås. Kabeln lås garanterar din iPad inte kommer att lämna byggnaden eller rummet utan dig, eller åtminstone utan betydande svårigheter.

Var smart, skydda din investering i en iPad genom att köpa ett fall. De många iPad fodral designs på marknaden innebär att du inte behöver nöja sig med ett fall du verkligen inte gillar eller ett ärende som inte passar din personlighet, dina behov, eller dina preferenser.