Vet dina Xbox 360-tillbehör

Den Xbox 360-tillbehör är en produktion av Microsoft endast. Konsumenterna bör veta att Xbox 360-tillbehör finns med många funktioner med massor av första part och tillbehör från tredje part. Konsumenterna vet shuold att Xbox 360-tillbehör stöder minimum fyra controllers tillsammans med trådbundna och trådlösa handkontroller i themarket. Konsumenterna bör veta att dessa trådlösa kontroller spela på AA-batterier med uppladdningsbart batteri. Senare dessa Xbox 360-tillbehör med trådbundna controllers bli ansluten till någon av de tre USB-portar som inrättats på konsolen och USB-hubb. Konsumenterna bör veta att den första generationen Xbox styrenheter är inte kompatibla med xbox360 tillbehör på marknaden. Konsumenterna kommer att tycka att regulatorn är mer kompatibel med PC-system medan andra trådlösa styrenheter krävs stöd för trådlöst spelande mottagare för att utföra i themarket.

Perviously Xbox 360-tillbehör har använts i USA och brittiska militärer. Konsumenterna bör veta att de xbox360 tillbehör har återkopplingen att bära begränsade titlar som xinput API på marknaden. När det gäller första Xbox 360-tillbehör ansiktet knappar och stötfångare inte räknas som analogt på marknaden. många Xbox 360-tillbehör visar kompatibilitet med Windows XP st närvarande kommer på marknaden. Konsumenterna kommer att stöta på sådana exempel på marknaden, såsom den trådbundna / trådlösa handkontrollen, den trådbundna headset, trådlöst headset, och Live Vision Camera etc. Konsumenterna bör veta att chatpad tillbehöret gjorts för Xbox 360-tillbehör på marknaden don ‘ t show kompatibilitet.

Microsoft gjorde undersökningen av marknaden under 2006 och lanserade sin trådlösa spelmottagare möjliggöra den trådlösa Xbox 360-tillbehör att bli tillämpliga i olika Windows-baserade pc. Efteråt Xbox 360-tillbehör började backa ägarna till PC och Xbox 360 för att använda sina trådlösa handkontroller, racing hjul, och headset på datorerna. Efter att hitta kraven från Xbox 360-tillbehör produkter såsom tredjeparts uppladdningsbara kit batteriet i marknaden, började användarna köper dem många. Microsoft gick ett steg framåt genom att lansera ett litet tangentbord för att göra driften av meddelandetjänster 2007 som tillfällighet var kolliderade med lanseringen av Xbox Live Windows Live Messenger i Xbox 360-tillbehör på marknaden.