samsung le26b350 omdöme

Låt oss vara tydliga med det, är det 26 tums LCD-TV från Samsung en ingångsnivå LCD-TV, det spelar? T komma med alla fancy funktioner och filmisk effekt som man skulle önska på sitt drömhus, men, om dess bra tv tittar du vill, för ett lågt prissatta LCD-TV som omedelbart kan uppgradera ditt vardagsrum, kommer Samsung LE26B350 göra just det för dig. För en, visar Samsung LE26B350 26 tums LCD-TV imponerande djupa svarta bilder för sin klass, ger det exakta färger och har ett stort urval av bildkontroller, för att inte nämna att det definitivt ser bra ut. På nedsidan, kan det vara lite, bara lite, mycket dyrare än andra LCD-TV i sin nivå, plus, med tanke på det gott om utrymme på sin sida, det spelar, AOT ge några insatsvaror i sin sidopanelen.

Liten skärm LCD-TV kanske inte är vad många TV-entusiaster drömmer om, men för varje person som inte har utrymme eller pengar att avvara, är Samsung LE26B350 exceptionella faktiskt i fråga om bildkvalitet, men det kommer med en prislapp som , AOS tyngre än sina konkurrenter.

Till att börja med, är Samsung LE26B350 LCD-TV inte din kör från bruket LCD-TV, den har en enkel men elegant stilig design med en glansig svart finish. Även om det ser ut som dess design kan vara generella till andra LCD-TV i sin klass, har det ett antal detaljer som skiljer det och kommer säkert att se bra ut i alla vardagsrum. En anmärkningsvärd design funktion är den ovala stativet, matchar den ramen, AOS designen väl speciellt den klar plast som sticker ut längs underläppen kör tvärs över ramen, och det bästa är att stödet svänger.

Att det låg mannen på totempåle på Samsung LCD-TV linje upp, är Samsung LE26B350 inte välsignats med början i linje egenskaper, den har bara en upplösning på 1366 x 768 pixlar eller 720p, jämförelsevis mindre till 1080p till övre klass modeller. Detta är dock inte ett hinder, eftersom med mindre skärmstorlek, det, aos egentligen inte nödvändigt att ha en hög upplösning. Också, med Samsung LE26B350, det finns många alternativ för tweaking bildkvalitet, så att du kan få den bästa bildåtergivning för dina önskemål. Samsung LE26B350 26 tums TV har ett antal menyalternativ för justering, liksom dess tre justerbara bildlägen varje oberoende av deras insats. Det finns även reglage tillgängliga för färgtemperatur anpassning för förbättring av förinställningarna, och unikt för denna modell i sin klass är tillgången på kontrollen för vitbalans för sex huvudsakliga justeringar.

En annan måste ha en LCD-TV bör vara tillgången på ett stort antal anslutningsmöjligheter. Tyvärr har Samsung LE26B350 bara grunderna och skulle få dig att önska att det hade mer. Och med gott om utrymme på sidorna, har Samsung lyckats åstadkomma fler uttag för enkel tillgänglighet. Vad hittar du med Samsung LE26B350 är de enkla grunderna, du får två HDMI-portar, en komposit och en komponent video utgång. Det finns även en analog och optisk ljudutgång, 3,5 mm ljud in, och RF-ingångar för kabel eller antenn.

Allt som allt är Samsung LE26B350 en stor LCD-TV för någon som bara vill ha en snygg tv med bra prestanda för TV-tittande. Det, aos inte spektakulära men det är bättre än de i sin klass. För sitt pris, det, aos definitivt ett bra värde.