det bästa av kungliga Dokumentförstörare

Kungliga dokumentförstörare är en standard på marknaden. Det företag som gör dem, Kungliga Consumer Information Produkter, härstammar från Kungliga Typewriter Company, som grundades 1906. Deras linje har utökats med kassaapparater, faxar, fragmentering, brevvågar, väderstationer, leveranser bildbehandling och elektroniska arrangörer.

En av Royals stora dokumentförstörare, är Royal 15MX en high end dokumentförstörare, avsedd att användas av små kontor. Denna maskin kan enkelt hantera kreditkort, gem, häftklamrar, och även CD-skivor eller DVD-skivor. Det minskar papper att CROSSCUT remsor som är .125 “med 1,5” i dimension.

Denna dokumentförstörare kan hantera femton ark på en gång, och dess korg rymmer upp till åtta liter strimlad material innan den behöver tömmas. Denna kungliga dokumentförstöraren väger in vid fyrtio pounds och erbjuder ett års garanti.

En annan dokumentförstörare från Royal, den JS55, är en lägre kostnad dokumentförstörare avsedd för hemmabruk. Det säljs på runt tjugo dollar och kan strimla så mycket som fem sidor på en gång. Denna dokumentförstörare skapar kvarts tum crosscut konfetti, väger five pounds, och erbjuder en tre liters kärl.

Det kan dock bara skickas inom USA. Denna dokumentförstörare erbjuder ett års garanti, men har fått dåliga recensioner från några användare på grund av dess låga kapacitet. Denna dokumentförstörare bör förvisso bara användas vid enstaka tillfällen för att förstöra papper, inte på en daglig basis.

Om ditt hem behöver strimla oftare, anser Royal 85X, ett system som säljs för runt sextio dollar. Den kan hantera tio sidor på en gång och reducerar dem till mindre bitar än JS55.

Den kan hantera kreditkort, häftklamrar och andra tuffa objekt, och också kommer med ett års garanti på delar. Det papperskorgen kärl är dra ut, och fjorton och ett halvt liter – tillräckligt för att hantera de flesta jobben. Var noga med att inte använda denna dokumentförstörare tungt, dock. Systemet kan lätt bli över stressad.

En annan hemmabruk Kungliga dokumentförstöraren är 7 Sheet Cross Cut med CD Strimla modell. Denna dokumentförstörare kostar runt sextio dollar och hanterar gem, häftklamrar och CD-skivor. Den strimlar till .156 “vid 1.625” och erbjuder det vanliga ett års garanti på delar. Det papperskorgen kärl rymmer upp till fyra liter. Eftersom denna maskin väger fifteen pounds, sjöfart utanför USA är inte tillgänglig.

Royals dokumentförstörare avsedda för hemmabruk också omfatta fyrtio dollar, 14 £ 8 Sheet Cross Shredder. Denna maskin har en indikatorlampa när det finns ett fel, men tenderar att köra högt.

En av Royals äldre dokumentförstörare, presenterar HT700X en .125 “med 1,5” crosscut, behandlar kreditkort och häftklamrar, och erbjuder en fyra liters behållare och ett års garanti. Denna dokumentförstörare väger tio pounds, och liksom många andra, kan bara skickas inom USA. Men de flesta recensioner är fattiga, så köpare kan vilja köpa en nyare modell.

En liten, billig exempel på kungliga dokumentförstörare, säljs den JS800 på tjugofem dollar. Den producerar ganska stora bitar,. .25 “Remsor – som kan vara ett problem för människor som berörs om säkerhet Denna £ 7 Modellen erbjuder en sex liters papperskorg för dem som inte gillar att tömma sin dokumentförstörare ofta.

Denna maskin är endast avsedd att användas då och då, och måste svalna i fyra minuter efter att användas för två. Trots detta, blir det bra recensioner från de flesta konsumenter.

En annan nedre änden maskin, väger den kungliga 7 ark crosscut dokumentförstöraren i Vid fjorton pounds och kostar fyrtio dollar. Det måste också levereras i USA, eller till en APO / FPO adress.

Den har en funktion för att stänga av sig själv för att undvika överhettning, som är användbar för dem som berörs om dokumentförstörare livslängd. Men om du inte är bekant med den här funktionen, kan det vara förvirrande. Vissa anser också att denna dokumentförstöraren är alltför topptyngda.

Royals 15 ark Heavy Duty crosscut dokumentförstöraren kan vara en hel del. Denna maskin kör normalt runt 350 dollar, men kan hittas på nätet för ett hundra och fyrtio. Det är en kommersiell dokumentförstörare som producerar åtta tum med en tum konfetti, och kan hantera femton sidor på en gång.

Denna kungliga dokumentförstöraren har också en kortplats specifikt för destruktion av CD, DVD och andra data diskar. Majoriteten av människor som köper den här dokumentförstöraren är nöjda med sitt köp.

Sist men inte minst, erbjuder Kungliga ett 10 ark Shredder crosscut Papper, som är en väl omdömet mid-level maskin. Vid sextio dollar, kommer det inte bryta banken, men har befogenhet att strimla skivor. Denna maskin ger 1.375 “med .16” konfetti, kan bara skickas inom USA eller till APO / FPO adresser.