accessorizing din mp3-spelare

När du har en MP3-spelare, du kommer att vilja vara säker på att du får alla de tillbehör du behöver för att få ut det mesta av ditt lyssnande. Hur väljer du rätt tillbehör? Det finns en massa olika MP3-spelare tillbehör där ute så det vara svårt att välja de du behöver. Följande information kan hjälpa dig.

mp3-spelare case

Du måste ta mycket väl hand om din MP3-spelare. Om du tappar den en gång, kan det bli ruinerad och inte fungerar rätt. Det bästa sättet att skydda din enhet går att få ett fall för det. Det finns fall för alla de olika märken av spelare tillgängliga. De flesta fall består av kisel, metall eller plast. De kisel fall väger minst och kan hjälpa dig att undvika repor enheten men inte skyddar den från att krossas. Om du vill att bättre skydda din spelare, bör du överväga en metall eller plast, vilket kan hindra den från att repas och gör att du kan se skärmen genom ett skyddat fönster.

armbindel fall

Om du tycker om att gå på en joggingtur, vill du inte att behöva hålla din MP3-spelare hela tiden. Att sätta det i fickan fungerar inte eftersom det lätt kan glida ut och skadas. Om du får ett armband fall kan du använda bekvämt medan du joggar utan att oroa det blir skadad. Allt du behöver göra är att sätta det i fallet, sätta upp ärendet på armen, och börja jogga.

Högtalare och en docka

Du behöver inte alltid vill ha att bära hörlurar eller hörsnäckor så att du vill att andra sätt att lyssna på din musik. Genom att ansluta din MP3-spelare till högtalare, kan du höra musik överallt. Det finns högtalare som kommer med en dockningsstation för laddning och låter dig vara ansluten till datorn. Du kan få små, bärbara MP3-högtalare.

en laddare

Du vill kunna ladda din MP3-spelare var du än är så kan du välja mellan en plug-in laddare, en laddare som du en användning i bilen, eller en som använder batteribackup.

en FM-sändare

Kan du lyssna på din MP3-spelare när du kör? Med en FM-sändare som går in i hörlursuttaget på din bil, kan du lyssna på din musik på en oanvänd FM-station. Det är bra att hitta en FM-sändare som även laddar din spelare samtidigt om möjligt.

en fjärrkontroll

Visste du ens överväga att köpa en fjärrkontroll för din MP3-spelare? Detta är inte något man måste ha, men det kan komma till hands. Om du har försökt att hitta din spelare i fickan eller väskan för att byta låt och sedan gjort samma sak ett par minuter senare, vet du hur irriterande det är. Om du har en fjärrkontroll för din enhet, kan du ansluta den och enkelt byta låtar och ändra volymen utan att gräva för spelaren i fickan. Fjärrkontrollen kommer också väl till pass hemma eller i bilen.

hörlurar

Du har en hel del val av hörlurar inklusive brusreducerande och trådlösa hörlurar för din MP3-spelare. Du kan också hitta hörsnäckor. Du behöver pannband som kommer att vara bekvämt för långa tidsperioder.

När du köper tillbehör till din MP3-spelare, måste du läsa ett urval av recensioner. Du kan handla och läsa recensioner samtidigt på webbplatser som Amazon. Om du läser recensioner av MP3-tillbehör, kan du undvika att köpa tillbehör som du inte kommer att vara nöjd med.