motorola ROKR Z6 mobil omdöme

Motorola Z6 ROKR är det senaste tillskottet till musiken orienterade ROKR serie av Motorola. Detta är en mycket imponerande high-end mobiltelefon, inriktad på en viss publik. För die-hard musik entusiast som letar efter en kraftfull musiktelefon, dock är Motorola ROKR Z6 en kraftfull mobiltelefon som sport en mängd funktioner med musikälskare i åtanke, samt en tilltalande marknadsföring deal med Napster.

Särskilt riktade för musikälskare, Motorola ROKR Z6 lika mycket en MP3-spelare som det är en mobiltelefon. Den ROKR Z6 är en Linux / Java mobiltelefon som stödjer MP3 och Windows Media Audio-format (WMA). Med integrerad high-speed USB 2.0, är ??ROKR Z6 tätt integrerad med Windows Media Player, vilket innebär att om WMP råkar vara din standard mediaspelare, har du tur. ROKR Z6 kommer enkelt importera låtar och spellistor till och från alla datorer som kör Windows Media Player 10 eller 11, vilket gör det enkelt att synkronisera mobiltelefonen och ladda upp det med musik. ROKR Z6 har också ett uppfräschat användargränssnitt och en dedikerad musik-knapp för att ta kommandot över din musiksamling snabbt och enkelt.

När det kommer till alla multimedia telefon, lagring och batteritid är nyckeln. Därför stödjer ROKR Z6 upp till 2 GB lagringsutrymme på ett microSD-kort (vilket innebär ca 70 timmars musik) och väger in med en imponerande tio timmars batteritid – tillräckligt för att njuta av musik på språng för ett tag . Som alla bra musiktelefon, presenterar ROKR Z6 också stereo Bluetooth-teknik, lovande “trasselfri” musiklyssning med ett trådlöst Bluetooth-headset (t.ex. ROKR Z6 S9).

ROKR Z6 och Napster erfarenhet

Att ge ROKR Z6 ännu mer överklagande till musikentusiaster, är Motorola arbetar med musik på nätet jätte Napster för att göra det lätt för konsumenterna att ladda ner låtar till ROKR Z6 från Napster stora tre-miljoner låtar katalog. Liksom många av Motorolas tidigare utbud, är detta Napster affären främst förrätt: Initialt kommer marknadsföringskampanj erbjuder en månad gratis obegränsad tillgång till Napster, genom en prenumeration på Napster-to-Go, varefter normala abonnemangsavgifter kommer att gälla. Bolagen har också gjort Mullret om särskilda medföljande musik paket görs tillgängligt under de kommande månaderna, men ytterligare detaljer är fortfarande förestående.

Sammantaget ser ROKR Z6 är ett perfekt val för mobiltelefon användaren som vill ha en lätt, dedikerad musikmobil.