lära sig spela elgitarr och få långt fler flickor

Det är en enkel formel som har visat sig fungera gång på gång i alla delar pf världen. Ta en blek, mager, i princip oattraktiv kille med en mild fall av akne, som inte kunde få en tjej att sova med honom om hans liv berodde på det. Nu hänger en elgitarr över honom, står han framför ett band och allt förändras eftersom nu alla ungarna vill göra honom!

vad ger?

Vad ger?! Visst tjejer kan vara komplicerat i deras resonemang när det gäller att spela parning spelet men vad finnas uppgörelsen med den elektriska sex strängad gitarr i synnerhet. Visst kan du få samma effekt med en akustisk gitarr, men problemet där är att man måste vara jäkligt bra på att spela den för att rita i flickorna.

One Two Three – Din i ett band

Med en elgitarr, är allt som måste göras för att lära sig några grundläggande ackord, har en förstärkare som har några bra ljudeffekter funktioner och du är bra att gå. Hitta en annan elektrisk gitarrist, har handel honom hans sex sträng i en bas och du är bra att gå. Du har grunderna i ett band.

Ju snabbare du lär dig – ju snabbare du skörda dina belöningar

Tricket för att lära sig att spela en elgitarr för att få fler tjejer är hastigheten. Det är ju snabbare du lär dig att spela det, desto snabbare kommer du att ha kycklingar som tappar sin tvätt på ditt sovrum golvet. Det finns en hel del studiematerial och kurser som du kan få på nätet, men du verkligen behöver vara selektiv om du vill lära dig snabbt.

människor precis som du har gjort det

När du börjar bör det inte ta lång tid, kanske några veckor om du verkligen använder dig själv. Om du någonsin bli besviken eller frustrerad allt du behöver göra är att koppla in en gammal “Sex Pistols” CD. Ingen av dessa killar kunde knappt spela ett instrument, och de lätt erkände detta faktum på kameran. Ändå fann berömmelse och rikedom och massor av kycklingar genom att göra vad de gjorde.