Hulu plus och Roku – dina favorit TV-program och snärtar, när du vill ha dem

Hulu är faktiskt en Internet strömmande video lösning som ger många episoder nätverket TV plus flicks utan kostnad. Hulu har en avgift baserad plan för alternativ som heter Hulu Plus som erbjuder ett utökat innehåll samling och dessutom möjliggör åtkomst med hjälp av många world wide web anslutna enheter. Hulu omedelbart strömmar video från webben till din bärbara eller stationära dator eller ens andra web anslutna enheten. På grund av det faktum att Hulu strömmar din media, det finns ingen väntar på din favorit innehåll att ladda ned. Allt du behöver göra är att välja vad du vill visa, och njuta av det, ögonblickligen. Hulu erbjuder dessutom enkelt stopp och bakåt funktioner som gör upplevelsen liknar tittar på en digital video-skiva eller kanske en tv-show som sparats på en DVR. Hulu erbjuder TV-program från Fox, ABC, CBS, NBC och ännu mer. Många populära tv-program erbjuds på Hulu bara en dag eller så efter just deras första TV-sändningstid. Dessutom ger Hulu många filmer. Dock är filmen variation sorts begränsad. Räknar inte med att visa de senaste smash hit helt nya versioner med Hulu. Du kommer säkert att se en fin sortiment av lite äldre klassiker samt skymmer ändå toppfilmer kvalitet.

Det finns många prylar som gör Hulu Plus att få strömmas direkt till din nuvarande tv med någon laptop eller behövde dator. Dessa typer av enheter brukar kallas digitala videospelare eller strömmande videospelare. Utan tvekan är en av de mest använda tillverkarna av dessa typer av gadgetar Roku. En Roku fäst med din TV, åtföljd av en Hulu Plus-medlemskap, låter dig strömma nästan allt innehåll Hulu kan erbjuda direkt till din nuvarande TV. Naturligtvis kommer någon form av snabb Internet-anslutning behövs.

En Hulu Plus-medlemskap är prissatt till cirka $ 8 per månad. Den Roku Produkten är ganska kompakt och börjar på mindre än sextio dollar för nybörjar version. Övriga enheter finns för lite extra pengar som finns vissa extra funktioner, men den grundläggande versionen borde passa de flesta människors behov. Roku spelar vidare innehåll från flera olika tjänsteleverantörer till exempel Netflix, Amazon Video On Demand, liksom den populära inga låtar skattskyldighet Pandora.

Så, för under sextio dollar för att börja med ytterligare åtta dollar per månad kan du ha en fantastisk mängd av visningsalternativ tillgängliga omedelbart på din TV. Hulu Plus och Roku gör ett fantastiskt par.