hitta ebook-läsare som ger mycket valuta för pengarna

Ebook läsare erbjuder en fan av mycket av värde eftersom de ger dig mer än förmågan hos en särskild ebook läsare, tillsammans med de mest använda funktionerna i andra dyrare tabletter (yeah, tror iPad, förstås). De står mitt fast mark mellan full om pekdatorer och grundläggande Ereaders eftersom de ger dig vad du behöver, och inte försöka vara något de inte är kapabla till. Med andra ord, är valuta för pengarna vad du får om du vill ha någon av följande läsare.

pandigital roman läsare
Denna Pandigital modell läsare är en av de bästa digitala bokläsare eftersom det kommer att ge dig alla viktiga funktioner, inklusive trådlös uppkoppling, en anständig webbläsare, och chansen att få tillgång till e-post. Det är långt ifrån perfekt, men för bara $ 149, kommer det att få jobbet gjort. Tänk nybörjar netbook i en tablett format med mindre än stellar resultat. Folket på Pandigital (känt mer populärt för sina digitala fotoramar linje) var nådig att inkludera fullständig integration med ebook butik på Barnes & Noble. Totalt, dess en lämplig artist med massor av utrymme att växa.

Augen ereader – Nu snackar vi!
Augen bör också finnas med som en av de bästa digitala bokläsare. Du får faktiskt mer för dina pengar på detta. Sju fulla inches av levande färger på displayen? Ja, tack. Wi-Fi-förmåga? Varför inte. Inte bara dessa, utan också ett utbyggbart minne kortplats, Internet browsing, en ingår fallet, och onboad tangentbord. Allt detta börjar på runt $ 100? Wow. Denna ereader vill få din uppmärksamhet, och det förtjänar tungt övervägande, särskilt efter kommer från Pandigital enheten.

sony digital reader pocket edition: vackra gränssnitt för att läsa
En annan mycket nominellt värde-baserade läsare, ger Pocket Edition av Sony i fantastiska funktioner till ett pris av endast ca $ 125. Det är en liten formfaktor som är kompakt nog att stoppa i fickan eller handväskan. Även om det är petite, det finns gott om utrymme för att läsa din favorit författarens berättelser om en riklig fem tums skärm. Sony, som ni vet, ganska mycket har en stark historia i displayen departementet, och som fortsätter att visa med detta är ett av de bästa digitala bokläsare på marknaden i vår mening. Texten är snyggt synlig, med kristallklara typsnitt. Detta har inga funktioner i sig, men det gör ett enastående jobb med att ge dig ett gränssnitt som bara gör läsningen till ett nöje.

Skytex primer färg läsare / spelare: det gör filmer!
Marknadsförs som en läsare och mediaspelare, det vet vad det vill vara. Lyssna på musik? Visst. Du kan spela upp filmer på denna sak? Ja, sir. Tänk bara på att dra fördel av det maximalt 16 GB minne slot och du tittar på Hollywood shoot-em-ups på en läsare. Ta en titt på den medföljande mikrofonen och högtalarna, tillsammans med de medföljande öronsnäckorna. Använd micken och gör en anteckning och glöm inte brödet och ägg innan rubrik hem. Oh yeah, bär det över tusen böcker så att du kan läsa (nästan glömt). Denna otroliga lagringskapacitet i samband med dess pris gör det definitivt en av de bästa digitala bokläsare.

Att få en elektronisk pryl som ger dig den största valuta för dina surt förvärvade dollar är en utmaning, vad med dagens oroliga men långsamt återhämtar ekonomin. Men de modeller som erbjuds här göra en mer än adekvat jobb för att uppnå detta. Du får en läsplatta med laptop-esque funktioner, vilket är enormt värde och förtjänar din uppmärksamhet.