gör en blue ray dvd jämförelse som kommer ut på toppen

Många människor är fortfarande inte medvetna om vad skillnaderna mellan en DVD och Blue Ray spelare är, och om du tycker att du är i denna situation där du undrar vad den stora affären är ungefär en blue ray HD DVD är och varför du skulle vilja göra uppgraderingen själv, så finns det några saker som du kommer att vilja ta hänsyn till här.
helheten
Det finns några riktigt tydliga skillnader som du ser när du gör en blue ray DVD jämförelse. För en sak när du gör en blue ray DVD jämförelse du kommer att notera att det finns mycket mer plats på en blå ray-skiva. Detta är en enorm fördel för då istället för att behöva använda fyra eller fem olika DVD-skivor för att spela in något, kan du bara använda en.
Speciellt för foton och långa filmer, snarare än att behöva ta itu med två när du hyr din favoritfilm, som du ser när du gör en blå ray DVD jämförelse, behöver du bara en. Skillnaden i lagringskapacitet är definitivt en av de mest stora skillnader mellan de två formaten, och en som har gjort de flesta människor gör upp sin uppfattning om varför de vill byta till Blue Ray spelare.
Samt när du gör en blue ray DVD jämförelse du kommer att se att det finns en mycket bättre bildkvalitet med blue ray-formatet. Detta beror på att blue ray-formatet är så mycket mer avancerat. Speciellt om du har en storbilds-tv du kommer att kunna se helheten, se alla skillnader och hur mycket bättre och mer realistisk bildkvaliteten på de blå ray-skivor är.
Det största problemet är att många människor inte tar sig tid att göra en blå ray DVD jämförelse och så de kan inte förstå vad detta blå ray-tekniken är och vad den har att erbjuda. Det är i princip som vad DVD var att våra föräldrar när den först kom ut. De hade ingen aning och de användes till VHS-format och nu till oss VHS-formatet är som gamla tider. Det är verkligen fantastiskt hur mycket tekniken går framåt, och om du verkligen vill ligga steget före i utvecklingen, få en Blue Ray spelare.