den hjälp hjälp av DVR

Med DVR, kommer du förvandla verkligen din tv tittar erfarenhet för evigt. Du kommer att kunna spela in alla program som du vill och slutligen titta på dem när du har tid. Det är inte möjligt att titta på alla utställningar som kommer ut idag, och absolut inte går att fånga dem alla när de spelar eftersom du kanske har arbete eller skola och behöver studera och inte kunna fånga den visar på de varma tider som de verkar spela.

Dessutom visar är en timme lång oftast eller ibland en halvtimme och med reklam, kan det vara en lång investering i tid som du inte skulle kunna tillhandahålla på den dagen och vid den tidpunkten. Så istället för att gå miste om dina favoritprogram och ta reda på vad dina älskade karaktärer är upp till varje vecka, kan du få DVR gör allt arbete för dig och få den redo för när du är redo att titta på det. Med DVR du kommer att kunna ställa in timers som spelar in visar att du satt dem att spela. I själva verket kan du berätta DVR maskinen om du vill att den ska spela in händelsen bara en gång, eller två gånger i veckan, eller hela tiden, eller i vilken frekvens. Så om är en show som du bara vill titta på en gång, kan du systematisera det så gör det, eller om du vill att varje episod som kommer upp kan du programmera den att göra det så att ditt system inte får fyllas upp med saker som du vill inte.

Du kan också vara specifik om vilka saker som du vill ha en högre prioritet än andra saker. Så, till exempel, om du har två visar att du verkligen älskar och de någonsin råkar spela på samma gång, på grund av den prioriteringslista som du bygger och program i systemet, kommer din maskin vet vilken händelse att hoppa över och som en att spela i sådana fall av konflikt. På så sätt din mest favorit show kommer alltid att spela och du kommer inte att behöva gå in och komma ihåg att avbryta inspelningen på något annat.

För att spara utrymme på ditt system, kommer DVR maskinen automatiskt hoppa dubblerade händelser genom att läsa informationen och datum sändes av episoden, kommer alla att vara där för dig att läsa, liksom. Detta sätt, om du redan har något på din lista, kommer det inte någonsin spela igen tills du tar bort den. Som är specifik för den episod av showen, inte hela serien själv.

Dessutom, om du vill ordna dina program, kan du enkelt ordna dem i ett antal olika sätt. Du kan ha dem alla listade ut på guiden, eller så har du lagra dem i mappar som kommer att lista hur många episoder varje mapp bär, vilket gör det lättare för dig när du tittar på tv. Om du vill vara säker på att en av dina föreställningar blir aldrig bort, eftersom systemet börjar att radera tidigaste inspelade saker när mapparna börjar fylla upp, kan du sätta ett lås på den och hålla den skyddad så att den inte tas bort såvida du anger koden.