Beyerdynamic DTX 910 stereohörlurar för bärbara och inrikes användning (silver svart) recension

Den DTX 910 kombinerar over-the-ear komfort med en naturlig klingande öppen-back design för en sann audiofil upplevelse som, AOS förvånansvärt prisvärd. Ingenting komma i vägen för dig och din musik, Äìyou, Äôll höra varje sträng, varje hjärtslag, och varje andetag.

Med sin enastående komfort, erbjuder DTX 910 en kritisk ljudupplevelse i ett prisvärt hörlurar som kommer att blåsa nytt liv i din favorit inspelningar.
Kombinera over-the-ear komfort med fantastiskt ljud för en sann audiofil upplevelse
öppet, om-ear-design med svängbara kåpor

DTX 910 har öppen rygg omslutande (over-the-ear) design för fylligt ljud som, AOS avsedda för kritisk lyssning. Den öppna designen på hörlurarna ger ökad trohet mot den ursprungliga inspelningen och en mer naturlig ljudbild. Föraren utformningen av DTX 910 ger din musik fullt regeringstid, med naturlig respons och skarpa linearitet. Du, Äôll hör varje ton, varje slag, och varje detalj precis som artisten tänkt.

De ultra-mjuka kåpor är idealiska för längre perioder av slitage, så att du kan njuta av en hel konsert (eller två) i total komfort. Ett justerbart huvudband ger dig möjlighet att uppnå perfekt passform, och kåporna svänga i 90 grader för att lyssna och positionering bekvämlighet.
dynamiska givare för ökad trohet och prestanda

Utan undantag, tillverkar Beyerdynamic dynamiska omvandlarsystem som går in i sina hörlurar i-house. Från magneten och membranet till den noggranna ledningar och kretsar, beyerdynamic kvalitetskontroller på alla nivåer i tillverkningsprocessen, vilket garanterar överlägsen teknik i sina hörlurar i minsta detalj.

* Ultra mjuka öronkuddar och justerbart huvudband
* Förbättrad basåtergivning
* 90 graders svängbar öra cup, öppen rygg utformning
* Singel sinded kabel med minikontakt för MP3-spelare
* 2 års garanti

DTX 9102k dynamiska givare ger hög kvalitet ljudåtergivning, är mekaniskt mycket robust, och behöver bara en liten mängd av drivspänning som ökar effektiviteten. Denna ökade effektivitet lämnar också DTX 910 med större kraft reserver för dynamisk, icke snedvriden ljud som speciellt kompenserar väl för låg-spec mobila enheter som bärbara mediaspelare som ofta kan, AOT prestera på samma nivå som dedikerad hemutrustning. Den extremt lätta 32 ohm talspole ger transparens och ökad impuls trohet.