tre mobiltelefon företag

Den första mobilen jag mindes någonsin sett var den som Sack Morris i Spara by the Bell brukade ha. Det var stort och det såg mer ut som en bärbar telefon än en mobiltelefon, och det var inte mycket vanligt för människor att ha om du var en affärsman. Men nu en dag alla har en mobiltelefon, och ju mindre de är, desto bättre. Med uppfinningen av nya telefoner teknik cell har förbättrats och nu kan du även ta bilder med din mobiltelefon, och ännu bättre, göra videor. Även du kan navigera på Internet, skriva ett mail, och även ta den till ett annat land och fortfarande kunna använda den. Dessutom har de möjlighet att skicka meddelanden istället för att ringa folk som gör det billigare och enklare att använda. Idag mobiltelefoner är så populär att vissa människor hellre ha mobiltelefoner än har vanliga telefoner. Även information och bilder tagna i din mobiltelefon kan vara överföring till en dator som är bra att ansluta människor eftersom dessa bilder och information kan skickas eller helt enkelt spara en längre tid i en dator.

Vad är mer imponerande än mobiltelefoner själva är mängden av företag som säljer tjänster mobiltelefon, vilket är bra eftersom det skapar konkurrens, vilket skapar lägre priser. Här i Venezuela finns det tre stora företag: Digitel, Movilnet och Movistar, vilket är bra eftersom man har möjlighet att jämföra de olika skattesatser och försäljning som dessa företag har att erbjuda. Min familj har Movistar eftersom vi har en tjänst ¨ Habla Pegado ¨ som låter dig prata med någon annan Movistar så länge du vill, vilket är utmärkt och billigare i en familj av ett stort antal människor som vårt: två föräldrar, och sju barn.