ska du få en iPad

Apple Computer, Inc. sålt omkring trehundratusen iPads på sin allra första dagen, när det lanserades. Efter flera timmar av väntan i den långa raden för ipad nu jag äger en av dem. IPad är en fantastisk gadget för närvarande, med ännu fler möjligheter i framtiden. Det kan inte betraktas som en ersättning för den bärbara datorn, men det är perfekt för frekventa resenärer och företagare.

På grund av dess fem viktiga funktioner, visar det sig vara ett exceptionellt företag Tablet PC:

1) Storlek: Det är 10/8 i dimensioner, en centimeter tjock, väger 1.5 pounds, du kan också köpa ett praktiskt fodral för att skydda den från repor. Den kommer passa perfekt i en liten väska. Du kan också resa med det och lämna din bärbara dator.
2) Hastighet: The iPad fungerar ganska snabbt. Applikationer öppnas och stängs snabbare än några andra Apple mobila enheter. Internet-anslutning hastighet av denna enhet är fantastiskt och webbsidor öppnas snabbt.
3) Användbarhet: The iWorks svit har 3 program: Numbers, Keynote och Pages. Macintosh-användare är bekanta med dessa, medan Windows OS-användare har Excel, Powerpoint och Word. De iWorks program kan spara för Macintosh-program eller andra konkurrerande format och kan skickas via Apple iWork webbplats, e-post eller synkronisera iPad till en dator.
4) Program: Apple iPad består av omkring tre tusen ansökningar och genom dessa program, kan du göra din verksamhet smidigare.
5) Batteritid: Utan tvekan, bär Apple iPad extra batteritid. Det kan oupphörligen spela multimedia i cirka tio timmar på en laddning. Men det tar tid att ladda.

Några punkter att tänka på:

1) Skydd: Analysen visar att Apple iPhone var bland de anbud mobila enheter. IPad utnyttjas tydligen utformningen av iPhone, men Apple Computer, Inc. har varit tyst om hur trygghetssystemen har förbättrats på den färska gadget. Om du ofta arbetar med känsliga frågor då måste man hålla tillbaka tills fler säkerhetsfunktioner kommer till ytan.
2) Pris: En 16 GB Wi-Fi-aktiverad iPad kostar nästan 500 kr.
3) Problem av Adobe Flash: Flash sträcker ut genom fönstret, men det även en stor komponent för flera webbplatser.
4) Multitasking saknas: Enheten kan endast utföra ett program åt gången. Intel uppger att de multitasking problem att rättas inom några månader.
5) Portar saknas: Det finns ingen skrivare eller USB-port.

Fortfarande här enheten är bäst för resenärer och företagare. Detta iPad översyn bygger på själv-upplevelse.