shoppare Guide till att köpa 32 – LCD-TV

Många företag tillverkar dessa enheter i en myriad av prisklasser och storlekar med olika funktioner och möjligheter. Sony TV, Panasonic tv och Samsung televsions är bara några av de många märken som finns på marknaden.

En 32 LCD-TV som Samsung LE 32B450 C4W LCD HD är utrustad med en digital tuner och en färg förstärkare så att skärmen kan ses i vinklar upp till 178 grader utan distorsion. SKS TruSurround säkerställer kvalitet ljudåtergivning. En integrerad elektronisk programguide förbättrar visning. High definition klar innebär att enheten kan anslutas för att acceptera Hi-Def-signaler. Ansluten till en dator, kommer TV dela data, oavsett favoritbilder eller musik. Denna uppsättning startar på runt £ 349.

Sony TV startar på £ 549 med Sony Bravia KDL32W5500. Beskrivs som en “mager” TV, de flesta moderna LCD-tv väger endast 12kg. 24p True Cinematic Technology ger en fantastisk bild med äkta high definition på grund av Picture Enhancement Engine kombination med Advanced Contrast Enhancer. Dolby Surround och S Force Technology säkerställa en unik ljudupplevelse på egen hand. Anslut denna 32 LCD-TV till en dator var som helst för att se bilder, musik och filmer från en dator. Digital Living Network Alliance tillåter användare att spela MP3-filer på TV även om datorn ligger på övervåningen i ett annat rum. Bifoga en digitalkamera för att visa bilder en i taget eller skapa ett bildspel direkt på TV. Den Bravia Theatre Sync-funktionen ansluter kompatibla system via HDMI-anslutningar. Sony gör också en 37 LCD-TV som säljs för runt £ 749.

En 32 LCD-TV som är något högre priser men utrustad med fler funktioner är Panasonic Viera TX-L32V10B. Inte bara denna TV har 4 HDMI-anslutningar, men kommer att acceptera ett SD-minneskort har en S-video-uttag och har två SCART-uttag. Denna version är utrustad med Digital Living Network Alliance. Den integrerade fri sat tuner är utrustad och redo för Freesat prenumeration gratis HD-TV. Den 100Hz Intelligent Fram Creation ger fantastisk upplösning. Fin svart panel ger utmärkt återgivning av svart och återger bilder snabbt med lämpligt ljus för optimal visning. Denna modell kan anslutas till Blu-ray, PVR: s och spelkonsoler förutom en dator. Anslut till Internet via Ethernet-porten och besöka webbplatser som YouTube och Picasa. Storlek är gränslös som Panasonic har också i sin samling en 37 LCD-TV och en 42 LCD-TV.

Tv: n har 5 års garanti och väggfästen kit, stativ och alla nödvändiga kablar finns också att se någon TV tittar behov.