Samsung 42 plasma – samsung HP-p4271 42in HDTV-klar plasma-TV

Den nya fjärde generationens Samsung 42 plasma är ute, som erbjuder state-of-the-art högpresterande HD-skärm och upplösning.

I motsats till den flytande kristall typ display-teknik, plasmor skapa sina bedövande naturtrogen bild genom en komplicerad gas-baserade system. Plasmaskärmen Idén har funnits sedan 1964, men först nu kommer till sin rätt för pragmatism.

På en smal och trim 3.4 inches i djupet, tar platt-skärmad plasma upp nästan ingen plats i ditt rum, vilket gör det till skärmen för val för både hem och kontor. Denna plasma high-end skärmupplösning på 1024 x 768 pixlar ger en bildkvalitet och djup färg som är enastående.

Samsung plasma-tv-skärm som diskuteras är 42 inches, mätt diagonalt. Plasma varierar i storlekar från 32 “upp till gigantiska 63” skärm. En 42 “plasmaskärm ses bäst 10-14 meter bort, och har en high-end 160 graders visning som är helt jämn, på grund av dess helt platt.

Den “Virtual Surround” ljudsystem för denna Samsung plasma-TV simulerar multipel-kanals surroundljud med färre högtalare. Det har SAP / MTS stereo som möjliggör tre-kanals ljud kodning, en ljud lastbryggan som jämnar ut plötsliga volymförändringar som reklam, och Secondary Audio Programming (SAP) som möjliggör mottagning av mer än ett ljudspår samtidigt.

Samsung plasma-tv är byggda från grunden i fabriken. De HP-P4271 har nästan dubbelt så många pixlar som EDTV plasma, vilket resulterar i en klarare och skarpare bild. En stor investering i ditt hemunderhållningssystem.