PANASONIC TX-p50g20b recension 50 tums plasma-tv med Freeview HD och Freesat HD

De tidiga tv-apparater har ofta gjorts med katodstrålerör, som levererar skarpa och levande bilder, men de erbjuder ett antal nackdelar. Katodstrålebildrör TV-apparater är tysta skrymmande, och för att öka skärmstorleken, kan du behöva öka längden av röret också. Men om du vill ha en stor skärm CRT TV, kanske du måste ta itu med en som väger lika mycket som ett ton, och det kommer också att äta upp en stor del av rummet. Här är en genomgång av fördelarna med plasma-TV-apparater, tillsammans med en översyn av Panasonic TX-P50G20B.

tillkomsten av plasma-TV-apparater

Även katodstrålerör tv-apparater används sällan dessa dagar, har plasma platta bildskärmar blivit norm inom tv-teknik. Plasma TV-apparater har bredare skärmar, och endast cirka 15 cm, eller 6 inches tjock. Den plasma-TV, baserat på den information om en videosignal, snabbt tänds hundra så tusentals små prickar som kallas pixlar, som har en hög energi stråle av elektroner. I de flesta Plasma TV-apparater, det finns tre pixel används färger, grönt, rött och blått, och dessa är fördelade över TV skärmen. När dessa färger kombineras i olika proportioner, kan den Plasma-TV kunna producera hela färgspektrat.

fördelarna med plasma display teknik

En av de stora fördelarna med att använda plasma display teknik är att du kan ha möjlighet att skapa en mycket tunn skärm genom att bara använda mycket tunna material. Bilden skapas är också mycket ljus, och ser verkligen mycket bättre från nästan alla vinklar. Historiskt sett har den största nackdelen med plasma-tv sätter sitt pris. Vissa Plasma-TV varumärken har varit till försäljning för upp till £ 10.000 och mer, vilket förklarar varför dessa TV-apparater inte snabbt fick flyga bort från hyllorna. Men eftersom priset varierar och förskott teknik, har dessa TV-apparater blivit mycket billigare.

förmåner för att få PANASONIC TX-p50g20b

Estetik, bild-och bildkvalitet, och Internet-anslutning gör Panasonic TX-P50G20B ett bra köp. Medan vissa kritiker fortsätter att höja scowls på Panasonics konventionella piano-svart finish, kvarstår det faktum att denna färgschema verkligen går bra med alla rum. Panasonic är inte känt för att fokusera på alltför futuristiska, out-of-this-world exteriör design, men det snarare fokuserar på kvaliteten på dess interna funktioner. Här är andra anmärkningsvärda förmåner av Panasonic TX-P50G20B.

superb ljudkvalitet

Panasonic TX-P50G20B inte kan vara så stor som andra high-end Plasma-TV, har emellertid ingen annan high-definition TV hade ljudkvalitet värt sitt pris. Därför, för sin prisklass, är ljudet och ljudkvaliteten fortfarande fantastiska, att vara rättvis nog.

anmärkningsvärda funktioner

En annan anmärkningsvärd egenskap av Panasonic TX-P50G20B är att den levereras med en Freeview-HD digital tuner. Medan high-definition har först nyligen kunnat ta emot via parabol transmissioner, eller fiberoptiska kablar, den nya digital tuner och brytare, tillsammans med förbättringar av sändare, har gjort fler områden tillgängliga för Freeview HD-tjänsten. Det bästa med Freeview tjänsten är att du får enkel tillgång till digital-kvalitet kanaler, utan att betala en extra avgift eller abonnemangsavgift. Detta gör det till ett underbart alternativ till tjänster som Sky eller Media Virgin. Men om du inte har Freeview tjänster på din ort, kommer TV: n även med en Freesat-HD-mottagare, vilket gör att du kan ta emot HD-satellitsignaler, men du kan få betala en abonnemangsavgift för det.