människor som köper tasers nätet är sällan i det hela att få rånade sak

Tasers fungerar genom att skjuta små hullingar fästa trådarna från pistolen och sedan dessa hullingar ansluta sig till angriparna kläder och / eller hud. Projektilen drivs av små Kvävgas patroner som liknar de i många pellets eller paintball gevär. Även de tasers tillgängliga för brottsbekämpning har ofta en räckvidd på mer än 30 meter är det tasers tillgängliga för medborgarna begränsas till 15 meter. När hullingarna fäster sig, kan en elektrisk, men icke-dödlig ström levereras. Detta högspänd ström incapacitates angriparen genom att avbryta kroppens naturliga neuromuskulär algoritm. I lekmannaspråk det betyder helt enkelt att angriparen kropp inte längre reagerar på signalerna från angriparen hjärna. Han eller hon förlorar kontrollen över sin egen kropp, tills individen håller pistolen stoppar strömmen. I motsats till vissa föreställningar, fungerar denna enhet inte genom att administrera smärta så mycket som det fungerar genom att helt enkelt invalidiserande angripare förmåga att fungera.

Tasers, precis som alla vapen, är nu och kommer för alltid mer att omgivningen med ett visst mått av kontroverser. De infördes som icke-dödliga och i de allra flesta fall är de just det. Inte bara icke-dödande men sällan lämnar detta vapen det är “offer” med några bestående skador alls. Detsamma kan verkligen inte sägas om ett skjutvapen. Även om ett skjutvapen inte dödar en angripare han eller hon kommer nu att lämnas med ett hål i sin kropp som med största sannolikhet kommer att kräva en utbildad professionell för att stänga. Elpistoler och stun enheter är mycket humanare än många av de vapen där ute och jag kommer att hävda att punkten med någon när som helst. Om jag skulle vara den typ av scumbag som skulle försöka attackera en annan oskyldig person skulle jag hoppas för min skull att den person som jag var feg nog att anfalla i sin tur skulle vara humana nog att försvara sig genom att slå mig med en taser snarare än ett skjutvapen, slagträ, Do kniv, svärd, stål stol, etc. ser du min poäng?

Med allt detta sagt, en taser och valet att genomföra en aldrig under några omständigheter ta lätt på. De är så effektiva som alla icke-dödliga verktyg för självförsvar kan vara, men kan också orsaka allvarliga skador eller dödsfall om den används oansvarigt eller på något sätt annat än sin specifika och avsedd användning som är att skydda de oskyldiga.

vara säker,

puzek trygghetssystemen