hur e-cigaretter arbete

Elektroniska Cigaretter – Hur fungerar de?

Elektroniska cigaretter är en stor lättnad för alla dem som är beroende av cigaretter röktobak, som är säker på att orsaka allvarliga hälsoproblem vid en senare tidpunkt i livet. Med de ökande restriktioner och förbud mot rökning på offentliga platser, barer, kan restauranger etc. rökare ser nu fram emot elektroniska cigaretter som är säker på att uppfylla nikotin cravings tillsammans med den välbekanta känslan av rökning.

Det är ett enkelt koncept bakom bearbetning av dessa elektroniska cigaretter som är en bra ersättare till vanliga cigaretter, som är skadliga för både personen röker det liksom de runt rökaren. Elektroniska cigaretter innehåller en liten sensor inne i dem, även ofta kallad flödet sensorn. Dessa Flödesgivarna få aktiveras när du andas precis som en vanlig cigarett. När sensorn är aktiverad, startar den ett värmeelement för att frigöra blandning av nikotin, vatten och propylenglykol i form av en vattenånga. Detta liknar röken som håller på att inandas i konventionella cigaretter.

När blandningen innehåller nikotin, e-cigaretter uppfylla den önskade nikotin i kroppen och på samma gång ge känslan och “rök” för en vanlig tobak cigarett. När blandningen är i form av ånga, med den tid det når lungorna, är det förångas och inte orsaka några allvarliga hälsoproblem såsom cancer. Varje gång rökaren tar ett drag av e-cigarett, aktiverar flödesmätare värmeelementet och tänds en röd lysdiod på utgången av den elektroniska cigaretten. Utbytbara nikotin patroner levereras månadsvis av de flesta e-cigarett återförsäljare. Du kan välja mellan olika nikotin styrkor och smaker såsom mentol, jordgubb, äpple eller vanlig tobakssmak. Nikotin-fria patroner finns också tillgängliga vilket möjliggör någon att sluta röka gradvis gå från de högsta nikotin-innehåll patroner till 0 mg nikotin, men ändå kunna njuta “vaping”.

Med nuvarande förbud och restriktioner på cigaretter röka tobak i de flesta ställen, elektroniska cigaretter är det bästa tillgängliga alternativet för dem som behöver deras “nikotin fix” och den verkliga känslan av att röka på samma gång, allt utan skadliga biverkningar. Det bästa är att elektroniska cigaretter är lagliga eftersom de inte innehåller några skadliga ingredienser i tobaksvaror.