digitala verktyg fotoredigeringsprogram

Idag är många människor använder digitalkamera som ett medel för att uppnå bättre och kvalitet bilder. Men ibland måste vi erkänna att vi egentligen inte få den perfekta bilden som vi vill ha. På grund av förekomsten av digital fotografering programvara, kan vi nu möjlighet att ändra och redigera bilder för att få den perfekta bilden vi vill ha.

För att ge några exempel, nedan är en lista av digital fotografering programvara som du kan använda och görs tillgängliga på marknaden.

Justering av grafik / foton

Infran View. Med detta program kan du ändra grafiken samtidigt gröda och minska din grafik, producerar bildspel och även förbättra din grafik. Alla dessa funktioner i ett enkelt och gratis programvara. Detta är också perfekt för grupp bearbetning.

Bild Force. Detta är en gratis programvara med redigering och målarverktyg. Detta verktyg har en bildredigerare och låter dig överföra bilder från digitala kameror och skannrar. Det är också bäst används för att modifiera, skicka och utskrifter foton. Även om detta är ett komplicerat program, kan du vara säker på att du kommer att ha kvalitet.

Kodak EasyShare Freeware. Detta används ofta för att modifiera, dela och även skriva ut dina foton. Detta är bra för amatörer eftersom det är lättare att använda.

PhotoFilter. Detta är ett enkelt program. Även om det har begränsade funktioner, är det elegant på ett sätt som den har ett användarvänligt gränssnitt och massor av bildjusteringar knappar, effekter och filter.

VCW Photo Editor. Denna gratis version av grafisk editor ger massor av redigering och målning funktioner och verktyg som, textverktyget färg ersättning, övertoningar, redigering i alla skalor, val av region eller färg, specialeffekter, etc. Du kan också uppgradera till en senare version för ett bättre funktioner.

Picasa. Detta är ett gratisprogram från Google. Denna programvara har förmågan att dela och redigera alla dina bilder som sparats på datorn. Det är bra med denna digital fotografering programvara är att det omedelbart sätter alla bilder och sedan sorterar dem efter album med datum på varje mapp. Detta skulle hjälpa dig känna igen alla bilder. Du drar helt enkelt och släpp för att organisera dina album samt att skapa etiketter på varje album. Dessutom har Picasa som andra program möjlighet att dela och skicka dina bilder via ladda upp dem i ett e-postmeddelande, och bloggar.

Serif Photo Plus. Denna digital fotografering programvara innehåller funktioner som, redigerbar text, bild skivning, export Optimizer, bildscheman, smarta former, urval och andra bilder verktyg tillbehör. Dess nuvarande versionen är nu tillgänglig för gratis på nätet, men du kan beställa en CD, med en fraktkostnad.

ADG Panorama Version 5,0. Liksom andra program, låter Panorama dig också dela dina foton enkelt och genererar dem snabbt. Det har lagt till funktioner som är utsatta, redigera och publicera 360 graders interaktiv panorama sammansättning direkt på webben. Denna programvara är internet beroende.

Picture Shark. Detta gratisprogram gör att du kan “skriva in” synlig text eller logotyper på bilderna. Ytterligare funktioner inkluderar: The Wizard användargränssnitt, förmågan att i producera riktiga vattenstämplar, den har också en fjäder som skapar kanter mellan bilden och den stämpeln, för att göra bilden smartare, och sitt stöd något bildformat.

Dessa är några få av de tillgängliga digital fotografering programvara. Som en digital fotograf, kan du alltid spela med din bild. Sätt lite kreativitet och var inte rädd för att utforska. Praktik och forskning mer på program som du tror skulle fungera bäst.