analys av samsung ps63c7780 3d plasma tv

Den moderna PS63C7780 3D från Samsung erbjuder de senaste och finaste attribut som företaget hoppas kunna tillåta Samsung konkurrerar med Tier 1 tillverkare. De avlägsna komplimanger TV med en likaledes briljant, kyla verkar. Vi skulle tycka att det är svårt att tro Samsung kan hitta en bra fast plasma med en häpnadsväckande gap jämfört med föregående utmärkt samling, och, ja, det har det. Samsungs nya utbud av TV-apparater är kanske den bästa vi någonsin sett. Vi älskar design och tycker om PS63C7780 3D plasma. Samsung tog säkert en chans här med dess mönster, och konsumenterna tror att de sätter företagens finansiella resurser på absolut rätt ställe. Även om apparaten anses vara större storlek än en gammal plasma grund av sin integrerade duk, stativet och också inrama placeras ovanför toppen av duken gav det en exceptionellt modern kant.

Den höga kvaliteten grafiken verkar vara första klass från vanliga observera avstånd (818 m) och även vi bara tolkade bilden bleknar tillsammans med färg minskning med förmodligen den mest branta observera vinklar. Samsung säger att peoplequickly är sannolikt att visa hög kvalitet hög materialkvalitet film på nära 170 grader utan bild förlust. Jag tog faktiskt glädje den grafiska kvaliteten mycket från centrum och fram och slutade inte kunna lokalisera bearbetningsbetingelserna plasman visat när det gäller HQV test. I de flesta fall som PS63C7780 3D plasma princip kan uppnå på sina försäkringar. Bild kanter från HD-innehåll var skarpa, rena och detaljerad .. Visst, ger dig en premie om PS63C7780 3D-tv, men om du kan ta denna extra kostnad, du kommer att bli rikligt belönad.

För varje plasma dock, vi extremt uppfyllda vid användning PS63C7780 3D plasma-TV effektivitet. Svart djup är utmärkt, ser större tillsammans med mörkare i jämförelse med nästan alla Telly satt innan, även om fortfarande exponera nödvändiga detaljerna. Den högupplösta bilden kommer från Blu Ray tillsammans med Broadcast Hi Def hade varit kristallklart, bländande samt utmärkt som alltid, men tyvärr bilden inte visas så djupt som flera av de mer effektiva displayen vi tittar för närvarande. Färglägg detaljer verkade vara rik men ingen överväldigande med hög upplösning innehåll. Oavsett vad video visas kan du hitta låga nedbrytning av mörka grader och kontrast från perspektiv sida visning börjar på 30 grader. Ljudanläggningen fungerar väl, ha makt och förmåga skulle du ta beviljat sitt pris. Ljudanläggning lysa också, låter tydlig, väl balanserad och organiserad.

Det är inte lätt att ge en sändning bild denna storlek, kan dock PS63C7780 3D plasma-TV gör en fast stab. Det är i stort sett fri från buller och har förmågan att leverera detaljerade, imponerande grafik. Detalj är definitivt fantastiskt skarp samt god lösas trots hög hastighet aktivitet, och texturer är utomordentligt realistiska. Darks förvandlas till viss mån dimmig i sidan grader men direkt verkar mycket mättad. Upptäcka mindre koncentration greppa framgår till exempel vissa vanliga sändningar definition fotboll, gör Samsung PS63C7780 3D plasma-tv ganska väl. I aktiviteten är plasma skärm kvalitet precis fantastiskt. Bildbrus, under en av de mest komplicerade eller rökig scener, undertrycks effektivt och jämnhet precis som hudtoner övertyga. Jag tror att anti glare som tillkännagavs mot TV-skärmen gör den stora majoriteten av svaghet klagomål om färgämnen justeringar och off betraktningsvinkel.