Varför ska du få en Logitech QuickCam webbkameror pro 9000

Fördelar med Logitech Quickcam Pro 9000

Den fysiska kropp Quickcam Pro 9000 består av tre delar, som är förbundna med två gångjärn. Detta tillåter användare att böja webbkameran och kameran i olika vinklar så det kan läggas på olika typer av monitorer. Dessutom kan du ta bort en av delarna så att du kan placera webbkameran på en plan yta.

Den installerade två megapixel kamera sensor tillåter användare att spela in högupplöst video, ta högkvalitativa bilder, göra kristallklara videokonferenser och använda som övervakningssystem hemma eller på kontoret. Tack vare autofokus funktionen är kameran kan följa på varje liten rörelse av objektet så tagna bilder och videor är mycket smidigare. Dessutom, den inbäddade RightLight 2-tekniken låter webbkameran automatiskt justera och balansera ljusstyrkan för miljön, för att ge bästa möjliga bilder även under dåligt back-belyst bakgrund.
QuickCam Pro 9000 levereras också med en inbyggd mikrofon med RightSound-teknik som automatiskt eliminerar störande ekon och störande bakgrundsljud. Som ett resultat, kan användarna njuta av konversation utan att bli distraherad.

En av anledningarna till att Quickcam Pro 9000 är mycket populär på slutkundsmarknaden är på grund av dess breda utbud av kompatibilitet. QuickCam Pro 9000 stödjer de mest populära internet budbärare såsom MSN Live Messenger, AIM, Yahoo Messenger och Skype. Dessutom kan den medföljande QuickCam programvara finnas installerad på både Windows och Mac-plattformar.