vad är det fina med att ha LCD-TV i ditt hem

Folk talar alltid om energibesparing, miljö och ekosystem. Energibesparing är nästan den springande punkten i all teknik. Oavsett om det är en helt ny bil eller en helt ny tv, lockar det förmodligen konsumentens intresse är priset. Bortom prisjämförelse man måste tro att han / hon har ett ännu större ansvar för att rädda vår miljö. TV-branschen har upplevt en ny revolution efter ankomsten av LCD-teknik. Den främsta anledningen till framgången för LCD-TV är dess energihushållning. Olika andra orsaker har också bidragit dess framgång. Låt oss se det vackra i att ha en LCD-TV i vårt hem.

du spara energi:

Till skillnad från traditionella CRT-skärmar, förbrukar LCD-TV mindre energi. Även dess efterföljare Plasma TV förbrukar tre till fyra gånger mer jämfört med LCD-TV. När du ser på stor skala, kan LCD-TV rädda miljontals Watts grund av den låga strömförbrukningen.

Du sparar pris:

Priset är en av de viktigaste faktorer som varför människor går mot LCD TV. Du kan få en anständig överenskommelse på många olika modeller. Nyligen klassar av LCD-TV har skurit drastiskt på grund av sin tuffa konkurrensen och även på grund av invasionen av Plasma-TV och LED-TV på marknaden.

Du sparar utrymme:

I tidigare bara ett begränsat antal TV-skärmstorlek funnits på marknaden. Nästan tv ockuperade en skrymmande utrymme. Utbrottet av LCD-TV har gett en ny dimension till tv-marknaden. LCD-tv sägs ha en uttömmande utbud av skärmstorlekar och som också med snygg och slimmad profil. Du kan hänga din LCD-TV på väggen så du kan spara en hel del utrymme.

du undviker reflexer:

Vi kan säga detta som en belyser funktionen av LCD-tv. Det ger bred betraktningsvinkel utan minsta förlust av bildkvalitet. Detta är förmodligen en stor nackdel i fallet med CRT-tv.

du får liv:

En annan skönhet LCD-TV är dess hållbarhet. Dess förlängda livet står som en perfekt anledning för majoriteten av användarna att gå för LCD-tv. De flesta av LCD-TV: s livslängd är upp till 30.000 timmar (nästan 16 år) om det såg 6 tim / dag. Detta ger en perfekt konkurrens mot andra typer av tv-modeller som Plasma-TV som bara har 6-8 års livslängd.

Alla dessa skäl innebär väl att LCD-TV är den riktig välsignelse för ditt hem och bortsett från ovanstående fördelar det har också massor av tillägg som bred kompabilitet för att ansluta till andra enheter. Det kan även fungera som din datorskärm. Den kan användas för presentation och för många företag ändamål. Den extrema skarpa kvalitet LCD-TV är förmodligen en av anledningarna till varför de flesta av den internationella flygplatsen har LCD-tv-skärmar för visning flyginformation. Nästan dessa LCD-tv är portabel och lätt att hänga på väggarna.

Alla dessa funktioner inte bara lägga skönhet till LCD-TV-funktionalitet, men också lägga skönhet till hela ditt hem. Var stolt att ha en LCD-TV i ditt hem.