typer av remsor berylliumkoppar du bör veta

I dagens liv roll koppar och koppar gjorda material är absolut oumbärliga. Bland alla de ingredienser som har höga krav i hela världen, kommer namnet av koppar band på toppen. Koppar-beryllium legering är en av de populära typer av kopparremsan tillgängliga i dagsläget. Denna typ av legering har en kombination av elektriska och mekaniska egenskaper, och detta har gjort koppar-beryllium legering distinkt.

Beryllium koppar remsor används i olika elektriska applikationer och när det gäller att uppfylla de krav på olika typer av elektriska applikationer, klocka och kontakt industrier sedan kopparremsorna har brett sortiment av applikationer.
Med utvecklingen av teknologi kopparbanden nu tillverkas på olika sätt. De mest populära typer av kopparband diskuteras nedan:

• Alloy 25: Denna typ av kopparremsan innehåller ca 2% av beryllium. Det har den högsta mekaniska hållfastheten. Den Alloy 25 har hårdhet uppnås efter värmebehandling av alla kopparlegeringar. Dessutom har denna typ av legering utestående böjningsegenskaper, bra el ledningsförmåga och hög utmattningshållfasthet.

• Alloy M25: du kommer att få denna typ av kopparlegering i form av tråd och stång. Dessa används främst för maskiner produkter. Den “skärbarhet” av denna legering beror den låga blyhalten det innehåller. Den M25 härdas efter maskinbearbetning men kan också mjukas åter genom glödgningsprocessen.

• Alloy 174: Detta kommer med låg mängd beryllium innehåll, och innehåller även några legeringsämnen av beryllium och kobolt. Legeringen 174 besitter karaktären av ytterst god elektrisk ledningsförmåga och hög mekanisk hållfasthet. Denna typ av legering huvudsakligen levereras i härdat tillstånd, för vilket det visar god böjning beteende.

• Alloy 360: det är i grunden en nickellegering som innehåller cirka 2% av beryllium. Denna legering är i princip används för tillämpningar som kräver goda elastiska egenskaper vid högre temperaturer. I denna typ av legering den mekaniska hållfastheten är ganska högre än andra typer av legeringar.

Så, nu kanske du har fått en klar uppfattning om olika legeringar. Slutligen, är du föreslog att utnyttja kopparlegeringar och band av koppar från en känd koppartråd tillverkare, exportör och leverantör bara. Om du inte kan ta reda på en känd exportör koppartråd då du kan gå online. Över internet marknadsplatsen hittar Förekommer rikligt antal tillverkare koppartråd, från vilken du enkelt kan använda din önskade kopparband.