skarp lc40e67u omdöme

Nästa generation av tv som tar dig till HD framtidens teknik har äntligen kommit. Låt mig presentera för er SHARP LC40E67U 40-tums 1080p LCD HDTV.

Här är en översikt av SHARP LC40E67U Modell:

Den har en skärmstorlek på 40 inches (diagonalt) och har en full HD-upplösning på 1080p. Det ger också bra bildkvalitet. Det ger dig ett brett spektrum av levande färger, inklusive kritvita eller djup svärta, beroende på dina behov. Det kan också skryta med en 60.000 timmars livslängd. Dess responstid på 6ms är värt att notera. Den har 4 HDMI-portar, 2 portar komponent, 1 Composite A / V-port, 1 S-video, en PC-ingång och en digital ljudutgång.

En unik sak om denna SHARP LC40E67U 40 tums 1080p LCD HDTV är att den har denna funktion som automatiskt justerar ljusstyrkan på din TV för att matcha din rum ljusförhållanden. Detta ökar också livslängden på TV själv.

När det gäller ljudkvalitet, vi vet alla att inte alla LCD TV ger bra ljudkvalitet. Det är därför vi kopplar dem till vårt hemmabiosystem. Men med denna modell, LC40E67U kommer du att bli förvånad över att ljudkvaliteten är bra även utan extern högtalare support.

Några nackdelar med denna modell är att du kan behöva fippla med några av de inställningar och lägen på TV för att få den bästa färg, kontrast och bakgrundsbelysning som matchar det rum du kommer att placera denna enhet. Men du kommer inte bli besviken eftersom det tillgodoser dig all kombinationen du behöver. Din insats kommer inte vara bortkastade.

Förresten, var denna SHARP LC40E67U byggt med naturliga kraften från solen. Sharp tillverkning fabrik i Japan använder världens största takmonterade solpaneler anläggning. Sharp produkter eliminerar användningen av kadmium, bly och kvicksilver under den konstruktion och tillverkning. Genom att stödja sin produkt, kan du säga något till dig själv att du också gör något för miljön genom att inte nedlåtande varumärken som skadar miljön.

Totalt sett är det ett bra köp. Med produkten släpptes förra året (2009), kan du vara säker på det stöd du får från Sharps hemsida. Den övergripande bedömningen för denna modell är 4 stjärnor av 5.