samsung telefoner M900 (sprint)

Relased i Sprint, kör Samsung flash på Googles robot operativa system och integrerar Google Search, Google Maps, Gmail och YouTube, samtidigt liksom tusentals applikationer till hands som deltar i robot basaren. Det och erbjuder en 3,2-tums AMOLED kran skärm visar stöd för skarpare flagga och bredare betraktningsvinklar. Handenheten drivs av en 800MHz processor med Wi-Fi kapacitet och inbyggd GPS-navigering.

se detaljer på Amazon klicka här Samsung
ögonblick M900 mobiltelefon (sprint)

Samsung blixt (M900) hud
• Inbyggd 3,2-megapixel autofokus kamera med zoom och videokamera
• Stereo Bluetooth 2.0 trådlös maskiner
• Utbyggbart minne upp till 32GB
• Sprint liten skärm med live och on-demand utbildning
• NFL transportabla Live och NASCAR dash Cup transportabla
• Enkel åtkomst till sociala nätverkssajter som Facebook och Twitter
• Mediaspelare med 3,5 mm headset uttag
• Visuell röstbrevlåda som stöd för snabb och enkel tillgång till detaljerade röstmeddelanden
• Tillgång till ej offentlig och privat e-post via ActiveSync

Tryck skärm
Brilliant AMOLED skärm visar lysande flagga, behöver inte mycket batteritid, och under de senaste minuterna producerar ögat poppar grafik. Många recensioner är ständigt samtal upp hur fantastisk skärmen är på ny på jobbet Moto Droid VZW, men den här skärmen är samtidigt som lydiga med färg och knacka respons samtidigt som Droid och iPhone, om inte bättre . Kranen trimmas fint inhemska, rygg, och menyknappar kan hända ytterligare finstämt, men med den typ av robot, med syfte att kan hända åtgärdas.

cpu

* Alla appar, melodi kapacitet,
* Ganska bra ljudkvalitet
* Pekskärm allt men du kan utarmning den optiska musen och skjut inte i baby grand
* Extremt intuitivt. Jag inte mer än tvungen att hänvisa till det fysiska länge sedan så långt och med syftet var att ta batterilockets ruttna
* Ganska bra batteritid
* Regelbundna hörlurar stycke med det

Form fråga
Tjock, huligan, tät känsla, ger det en från topp till botten kvalitet utseende och känsla. Mestadels plast, den är byggd av från topp till botten kvalitet glansigt och mjukt tap gummiliknande inte blanka plast samtidigt också. Omfattande QWERTY gör telefonen tjockare än nästan allt, men har båda är som att ha kakan och konsumtion det, alltför. Är det nästan alla vackra mobiltelefon deltar i Amerika? Förmodligen inte. Är individen av den inbyggda mest utmärkta och nästan all fast från toppen till botten telefoner kvalitet känsla du kan ganska mycket räkna med att stanna kvar som stöd för din 2 dagars kontrakt? Helt. Efter det gäller mobiltelefoner, Samsung, Nokia, LG och HTC är fällt, är den mest utmärkt i uppslutning på vad sa du? De förbereder: Få betalt fasta utökade långvarig telefoner.

Beställ nu på amazon klicka här Samsung
ögonblick M900 mobiltelefon (sprint)