samsung le19b450c4 19 – 720p HD-klar LCD-TV med Freeview

Den glänsande svart Samsung LE19B450C4W 19 “digital LCD-TV är den perfekta kombinationen av förstklassig prestanda och estetisk skönhet för utsökt design och unika harmoniska kvaliteter, HDTV och 1080 24p Real Movie teknik garanterar en explosion av liv på skärmen och ger en verklig bioupplevelse .

Med upplösning 1366 x 768. Hög kontrast ger dig klara och skarpa bilder. HDMI-uttaget. SCART-uttaget. 1000 sidor text-TV. SRS TruSurround HD-ljud effekt. Anynet + HDMI-anslutning spelläget. PC-ingång. PC ljudingång. Console gamers kommer att uppskatta speciellt spelläge, vilket ger förbättrad bildupplevelse villkor när ett videospel är ansluten. En snabb svarstid på 8 ms minskar oskärpa på snabbrörliga scener.

Denna TV är “HD ready” vilket innebär att den har förmågan att visa högupplösta signaler med tillägg av en separat HD-mottagare. HD-sändningar är på en mycket högre upplösning än vanliga analoga eller digitala sändningar och har kraftigt förbättrad bildkvalitet. Den detaljnivå är förvånande med tydligare, skarpare och mer levande bilder. Alla sade ger dig alla fördelar med HD Ready-teknik.

Just Storlek 19 “Perfekt för dem som vill ha enastående bildkvalitet från en TV som inte tar upp för mycket plats, t.ex. ett kök, sovrum eller badrum. Denna 19” LCD kommer att göra en slående men diskreta mittpunkten i varje rum.

Lyssna på några av Amazon Kunder som har ägt Samsung LE19B450C4

Bättre än konkurrenterna! Den 1 april 2009

Detta är Samsungs senaste erbjudande av en 19 “LCD-TV och dess stora! De små LCD-TV: s har inte briljant ljud och kan låta” burkigt “. Men en snabb tweak av equalizer inställningar på den här och ljudet är mycket bättre än du förväntar. Bildkvaliteten är helt enkelt fantastiskt, och jag har ännu inte sett en bättre bild på en 19 “skärm (och jag har provat dem alla nu). Stativet är justerbart för lutning, vilket ger ca 15degrees framåt tilt och 90 grader bakåt. Med stativet viks tillbaka 9o grader, visar det sedan i ett väggfäste. Det finns en separat fäste levereras som fäster på din vägg och botten av montern slots på den vertikalt. Alternativt har VESA 75 x 75 monteringsalternativ. När du använder ett VESA-fäste, är stativet löstagbar och du levereras med lock för basen på TV för att täcka upp hålet. Fjärrkontrollen är en dröm att använda, så ergonomisk och taktil. Allt är tydligt märkta och lätt att arbeta ut även utan att läsa manualen! Detta är också en sann widscreen TV med en 16:9-skärm så bilden visas perfekt. Vissa andra TV på marknaden är lite mer än pc skärmar med inbyggd tuner, med skärmar som är 16:10! Det kan orsaka att bilden stretching eller beskärning. Sammantaget är denna lilla Samsung lysande och du kommer inte bli besviken med det!

– Sue (uk)

utmärkt liten LCD-TV, den 12 maj 2009

Köpte detta för ett kök. Köpte även ett vridbart väggfäste och båda fungerar mycket bättre än väntat för det relativt billiga priset. Enkel installation och robust logiska fjärrkontrollen. Mycket bra bild och bra ljud sortiment som du kan anpassa till din egen smak. Definitivt rekommendera till andra.

– Patrick Carroll (Dorset uk)

bra för Freeview, den 13 maj 2009

Stor bild med Freeview, vilket är vad jag köpte den för. Anständigt utseende, anständigt ljud, bra värde. Den analoga bilden är inte så bra, men det kan bara vara HD-skärm som visar upp problem med min svaga analog signal. Det är inte ett problem för mig, eftersom jag inte kommer att använda den på analog.

– PIKSKAFT (uk)

perfekt sovrum TV!, 1 jun 2009

Jag älskar den här TV! Jag har en 50 “Pioneer Kuro som min huvudsakliga TV i vardagsrummet och denna Samsung på ett väggfäste i sovrummet och jag är väldigt glad att jag köpte den. Bildkvaliteten är utmärkt, är den inbyggda Freeview lysande som är anslutningsmöjligheter. Bara irriterande sak är “välkommen brus” det gör när du slår på eller av, som när datorn startar. Jag rekommenderar detta och redan har gjort till vänner. Leverans från Amazon var snabb!

– S. unga (Glasgow, Storbritannien)

bild på tv., den 31 maj 2009

Stor tv, men det kunde ha visat den röda plastremsan i en bild längst ner på TV eftersom det inte kan ha gått med min deco!

– Mr. k. tim. målare

samsung le19b450c4 19 “HD Ready LCD-TV, 24 maj 2009

Jag ville ha en liten tv, företrädesvis mindre än 19 “, men efter att ha provat två mindre TV’scames till slutsatsen att ingenting mindre än 19” ger dig en bra bild. Denna TV, som vi använder i köket fast i väggen, har vi funnit vara utmärkt och rekommenderar denna modell.

– Mr. r. Phillips (uk)