Nokia N8 recension – fånga film i 720p high definition och visa tillbaka med 3,5 – pekskärm.

Oktober presenterade lanseringen av Nokia N8 med en häpnadsväckande 12 megapixel kamera. Carl Zeiss optik användes i utvecklingen av detta 12 megapixel kamera, som biträds av en Xenon-blixt. Spela in video i fantastisk HD-kvalitet. Dessutom princip ansluta en HDMI-kabel och du kan titta på din HD-video på ditt hem tv tillsammans med medföljande Dolby Digital Plus ljud.

Nokia N8 är ett högkvalitativt konstverk som har vinna popularitet på flera marknader. Göra historia som den huvudsakliga mobil för att använda den nya Symbian ^ 3-plattformen. Nokia N8 har något annat som gör det främre änden av bolagets portfölj. Denna smartphone erbjuder dig stort utbud av lysande funktioner som består av en monstruös 12 megapixel, mekanisk slutare och Carl Zeiss optik, xenon-blixt och flera andra funktioner. Jämförelsen av denna enhet till en digital kamera sätter Nokia mot toppen av marknaden.

Förutom kamera med hög upplösning och funktionella multimedia anlagen, är N8 markeras med en superb socialt nätverkande plattform gör det överlista även de nyligen presenterade smartphones som är available.This produkten verkligen har gjort sitt namn som den hetaste bland alla N-serien av Nokia.

Presentera som det senaste tillskottet till Nokias N-serien, denna innovativa och eleganta touchscreen telefon en förbättrad och innovativ underhållning och anslutningsmöjligheter. Handenheten på egen hand har flera funktioner täcker allt från enkla funktioner som att ringa och skicka meddelanden till avancerade funktioner som kamera, multimedia och underhållning. Handenheten har också en 3D-grafikkort och en extremt lång batteri. Internminnet är 16 GB stöds av 256 MB RAM och 512 MB ROM. Detta är fortfarande utökas till upp till 32 GB via ett microSD-minneskort.

Det ger också användare för Fullständig webbläsning av riktiga webbsidor inom touch-kontroll. Nokia N8: s GPS-anläggningar som finns i samband med A-GPS-mottagare är avsedda att leda konsumenter under ett obetydligt exakthet. Dessutom är det översållad med elegant designade Nokia Ovi Player som hasthe perfekt för att driva sina användare över kanten av tillfredsställelse. Dolby Digital Plus surroundljud är element som endast öka enhetens prestanda.

N8 har en integrerad sociala nätverk och Ovi-tjänster för att göra det enklare och mer spännande att inte bara bläddra igenom webbplatser för sociala nätverk utan att ange eller uppdatera status, kommentera bilder, och dela alla grejer du gillar. Det erbjuder också enkel delning av filer, bilder och videor med Facebook eller Twitter och kan också få sociala nätverk strömmar från olika platser till ett ställe. Nokia N8 erbjuder fantastiska underhållning funktioner med inbyggd MP3-spelare och FM-radio med RDS-funktion.

N8 använder Symbian 3 som operativsystem. Ett par av de mycket attraktiva funktioner inkluderar HD-videoinspelning, uppspelning och redigering, samt en hel del flera uppgifter som görs för att bli en mycket simplier och lättare och roligare. Det har också införlivat sociala nätverk såsom Facebook och Twitter tillsammans med lätt modifiering funktioner med tre levande startskärmar att ställa upp med dina egna inställningar.

Du tror att 12 megapixel kamera är redan häftigt? Vänta tills du ser dess ytterligare funktioner som autofokus, Xenon-blixt och Carl Zeiss optik. N8 stöder också en mängd olika anslutningsmöjligheter från 3G till Wi-Fi, med bluetooth. Den har ett inbyggt minne med 16 GB kapacitet och kan utökas med ytterligare 16 GB externt minne. Du hittar också foto och videoredigering, Ovi musik bland annat.