LG 32LD350 LED LCD-TV omdöme

Med någon LED LCD-TV är det viktigt att komma ihåg att de är LCD-skärmar med LED-bakgrundsbelysning istället för att konventionella lysrör belysning. Panelerna är desamma och ändå anställa flytande teknik kristaller diod där kristallerna är “vriden” för att reglera antalet ljuset från skärmen.

Om det gäller utseende, har LG 32LD350 LED LCD-TV en stålkonstruktion tillsammans med lätthet och en elegant, estetiskt utseende som de ser bra ut i traditionella hem, men kanske inte passar en modern eller samtida rum. Denna enhet är mycket elegant endast 2,9 inches i djupet och väger 20,3 pounds (knappt 9,2 kg: s) utan stativ. Den tunga sound stand roterar upp till 20 grader från centrum och stöder TV ordentligt.

Att lampan lyser, har denna panel en lokal nedtoning alternativ, där lampor kan dimmas eller ljusare i strid områden självständigt för att förbättra den svarta nivåer. Föga förvånande då, var de mörka nivåerna mycket bra och och eventuellt förbättras än några plasmor på marknaden just nu.

Lysdioder använder också mindre ström än lysrör, vilket är fantastiska nyheter för din elräkning. LG representerar nästan allt detta låg strömförbrukning genom att ta med energisparande funktioner som möjligheten att stänga av skärmen när du lyssnar på musik och en intelligent sensor som automatiskt justerar ljusstyrkan och färgen på bilden som ljuset i rummet ändras.

Anslutningar klokt, enheten har tre HDMI-ingångar, USB 2.0-anslutning, en komponentingång och en 15-pin D-sub dator ingång. Den har också två 14 watts inbyggda högtalare, som lät en liten liten och ihåligt men inte längre än olika TV-apparater i sin klass.

Panelen enkel självkalibrering med på skärmen referenspunkter för viktiga delar bildkvalitet, såsom, bakre nivån, färg, nyans, skärpa och bakgrundsbelysning nivåer. Men denna måste vissa justeringar för att få den bildkvalitet för att fungera bra. Även om detta är inte så svårt en uppgift, kan detta vara en stor nackdel för mindre A / V-litteratur konsument.

Lyckligtvis är inställningarna till förinställda lägen för enkel åtkomst från LG fjärrkontrollen. På tal om fjärrkontroller, om du har svårt att hålla jämna steg med dina fjärrkontroller, på grund av Simplink teknik, kan alla LG-enheter styras med en fjärrkontroll.

Den färgåtergivning var mycket imponerande och bilder är realistiska med djupa färger från en bred färgskala. Betraktningsvinkeln var också imponerande med kontrast nedbrytning visas runt 178 grader horisontellt och vertikalt, vilket var ett utmärkt resultat.

På TV har också 24p Real Cinema som visar 24p källa ramar på din TV-skärm, på samma sätt som på en film. Om du älskar film, kommer du att älska Real Cinema.

På nära till $ 329,98 för en 32 tum, är det 32LD350 LED LCD-TV prissätts i mellanregistret och lämpligen så. Det är en attraktiv TV med med några stora fantastiska såsom LED kanten belysning. Medan dess bildkvalitet, mörka nivåer och varierar färg inte är cutting edge, de är mycket solid för genomsnittskonsumenten och konkurrerar väl med sina närmaste konkurrenter, Toshiba 32C100U LCD TV eller Samsung LN32C450.