inköp för Samsung Mp3-spelare

Till skillnad från vissa tillverkare, är Samsungs strategi att fokusera på den bästa möjliga teknik och tillverkning för sina MP3-spelare, sedan partner med andra elektroniktillverkare att tillhandahålla tillbehör för enheterna. Däremot, många om inte de flesta Philips mp3-spelare, till exempel, görs av Philips självt. Men gör Belkin många Samsung Mp3-spelare, men andra tillverkare tillhandahåller artiklar-särskilt de icke-elektroniska, men ändå viktigt Add-ons såsom fall, jackor och band arm.
variation, variation, variation!
En snabbanalys av online sökresultat visar snabbt att Samsung MP3-spelare tillbehör finns i en mängd olika. Oavsett om du behöver ett utbytesbatteri, ett nytt skal till din MP3-spelare, kablar för synkronisering och laddning, eller en FM-radio adapter så att du kan lyssna på din musik i bilens stereosystem, kan du hitta det du letar efter . Samsung MP3-spelare finns i några av de snyggaste designerna på marknaden, och hela raden av Samsung MP3-spelare tillbehör garanterar att oavsett vilken Samsung enhet du väljer, kommer du att kunna välja rätt färg, funktion, passform och pris för dina behov.
skinn och fall
Om din smak köra till elegans av läder, har Belkin en mängd proffsiga plånbok stil fodral för din Samsung MP3-spelare. Å andra sidan, om du är den sportiga typen och du fortfarande behöver ha din musik med dig, erbjuder Belkin ett urval av armband ärenden som kommer att hålla din MP3-spelare säker och skyddad, oavsett hur aktiv du vill vara.
Silikon skinn hjälpa till att hålla din MP3-spelare rena och torra, och när det gäller färger, himlen är nästan gränsen. Blå, rosa, grön, klar, och kol är bara några av de alternativ som du hittar. Och du kan beställa din hud med ett armband, också. Speck Products tillverkar ett urval av skinn.
Laddare och batterier
Medan du letar efter Samsung Mp3-spelare, glöm inte grunderna: ditt nätaggregat. Laddningsbara batterier är bra för miljön och bra för din budget, också, och YP-TX6 batteriladdare gör det lätt att “go green.” Det är inte heller en dålig idé att ha en eller flera ersättningsbatterier finns, och många online och lokala återförsäljare kan förse dig med rätt batteri för din Samsung MP3-spelare. Laddare hålla musiken rullar, och en Belkin laddning kit kan hålla dig beredd att ladda din MP3-spelare med ett vägguttag, bil eluttag eller via USB-porten på datorn.