hur man startar en egen proxy webbplats

Så du vill ha din egen proxy webbplats för skojs skull eller för att tjäna lite $ $ $ eller bara för att imponera på dina vänner.

Nedan är de tre saker du behöver för att starta din egen proxy webbplats.

Ett. Det första du behöver är ett domännamn, kan du registrera ett domännamn från GoDaddy eller Namecheap ett mycket billigt pris.

2.Now som har registrerat domännamnet du kommer att behöva är ett webbhotell, hosting av proxy eller söka på Google på den här bloggen och du hittar massor av värdar bra indikator, när du fick ditt boende redo för att gå till nästa steg.

Tre. Du har ett domännamn och webbhotell proxy allt vi behöver nu är ett skript som kommer att göra resten av jobbet kan du välja från en av de bästa proxy script finns här för gratis nedladdning, en När du valt proxy script höger (kolla in min andra objekt för att välja proxy script rätt utifrån sina behov) ladda upp bara för att din server och din webbplats är klar proxy.

Du kan använda cgi proxy script för detta ändamål
cgiproxy script

vad är cgiproxy?

CGI proxy är en proxy script som utvecklats av James Marshall CGI-skript fungerar som en HTTP-eller FTP-proxy. Genom det kan du hämta någon resurs som är tillgänglig från servern det körs på. Detta är användbart när din egen tillgång är begränsad, men du kan nå en server som i sin tur kan nå andra som du inte kan. Dessutom är användaren hålls så anonyma som möjligt från alla servrar. Vanliga användningsområden är: anonyma proxyservrar liknar Anonymizer, andra personliga användningsområden, VPN-liknande funktionalitet, och andra. Det är mycket enkelt att installera, och mycket konfigurerbar. När en HTML-resurs hämtas, det ändras så att alla länkar i den pekar tillbaka genom samma proxy, inklusive bilder, inlämningar form, och allt annat. När du använder proxy, kan du bläddra normalt och (nästan) glömma att det är den
egenskaper

* Fullt stöd för JavaScript!
* Nästan-full Shockwave Flash stöd
* Förbättrad toppform
* Många andra små fixar och lösningar