Grado PS1000 – hörlurar review_

Om du menar allvar med ljud och vill ha det bästa, är detta det.

Grado är stolta över att presentera det nya flaggskeppet i deras hörlurar linje, PS1000. Denna hybrid design har en inre hylsa av en utvald art av handgjorda mahogny görs med hjälp av en invecklad härdningsprocessen. Dess yttre hus av metall bearbetad ur en särskild icke-resonant, mycket hård metallegering använder en speciell bearbetning och gjutning metod för att öka porositeten hos legeringen. Denna kombination av trä och metall säkerställer att hörluren kammaren har ingen “ringning” som skulle skymma detalj eller lägga färgning. Det sätt på trä och metall rör bostäder luft och reagerar på ljud vibrationer är nu i stort sett opåverkad av övergående störningar.

Grado har också utformat en ny kabel för PS1000. Den nya åtta-ledarkabel konstruktion, använder UHPLC (ultrahög renhet, lång kristall) koppar, förbättrar kontroll och stabilitet av det totala området av frekvensspektrum. Den PS1000 utnyttjar också en nyligen re-konfigureras talspole och membran konstruktion, vilket resulterar i oöverträffad hastighet och precision svar. Kudden design skapar den rätta balansen mellan föraren och hybrid bostäder för att ge den resulterande musikalitet önskas. Kudden designen gör också PS1000 en av de mest bekväma att bära hörlurarna i världen. Grado har tagit all deras kunskap och erfarenhet i att kontrollera resonanser och eliminera snedvridningar och detta har kulminerat i utvecklingen av sina finaste hörlurar någonsin, PS1000.

Det som gör dessa hörlurar så speciell är den hybrid metall / trä konstruktion som innehåller tonen och klangen av RS1, samtidigt som den överlägsna mellanregistret av grundutbildningen och minskad resonans förfall .. Den PS1000 erbjuder också stora kuddar som ger en bekväm passform på huvudet, perfekt för långa lyssnar sessioner, och även skapa en sund och stora headstage.

Tekniskt sett verkar PS1000 relativt enkel och okomplicerad, men många en anspråkslös ljud produkt har visat sig vara spektakulärt exakt. Grado har ägnat mycket uppmärksamhet åt föraren husen, som består av en inre mahogny sektion och en yttre ram av en mycket hård metallegering. Egentligen för att kalla det en ram är en felaktig benämning, eftersom denna hunk av metall liknar en puck mer än något annat. Grado säger också att de arbetat länge och hårt för att få luft kammare bakom förarna ordentligt formade för att minimera övergående störningar.

Jag försökte många andra hörlurar och de inte ens komma nära till den spektakulära ljud som dessa Grado PS1000: s produkter. Superb bas, utmärkt mellanregister och fantastiska toppar och renhet och djup i ljudet som dessa hörlurar producerar, överrumplade mig. Det är ljudet som är viktigt och det är där dessa Grado PS1000 hörlurar EXCEL. Köp dem. Du kommer inte bli besviken.

läs mer här … Grado PS1000 hörlurar