den prisvärda Mustek dv316l granskad

Idag ska vi titta på den prisvärda Mustek DV316L som med nästan alla handlare säljer för väl under $ 100. Detta kamerans enkelhet och kostnad får alla i videon värld vi nu liviing i som vill vara där.

Mustek DV316L tar video och tar även bilder. Dessa kan enkelt laddas upp till din dator eller till sajter som Flickr och YouTube.

Om du letar efter en kamera som du inte oroa dig för att bryta för din upptagen livsstil sedan priset på denna kamera kommer att göra susen för dig. Du kan filma vad du behöver och inte behöver remortgage huset om du bryter videokameran. Personligen älskar jag packa en videokamera i fickan (där de lätt kan gå sönder) och Mustek DV316L ser ut som en bra att tänka på.

Mustek DV316L ståtar sig som en sex i en mediaenhet. Dessa funktioner kameran presterar är videokamera, bild kamera, en webbkamera till din dator, en video enhet, och som en masss lagringsenhet.

Mustek DV316L har en stor nackdel som vi har sett rapporteras och det är möjligheten att spela upp video på själva kameran med ljud. Det finns många tillfällen då vi vill bara se videon vi just filmat och använda en playback-funktionen. Det är en besvikelse att vi ser rapporter detta existerar inte på denna kamera med ljud, men för det pris vi ska låta det glida.

För priset på denna kamera är det svårt att slå om du bara behöver några capabilites videoinspelning till det billigaste priset. Om du vill ha lite mer än smuts billigt du kan försöka titta på en “flip” videokamera som fortfarande är billigt men har några fler funktioner.