vad din favorit typ av ipad

Var det någon överraskning att när iPad träffade Marketplace att det fanns en uppsjö av olika ipad och täcker att gå ihop med det? Förmodligen inte, ibland kan det vara svårt att göra ett val med den mängd olika ipad. Jag menar vilken väljer du? Något som är lätt och enkel att ta med runt, eller kanske du har barn så du behöver något lite mer skrymmande att suga upp chocken av att vara tappade många. Genom att ta ett par minuter och pröva dina krav kan du vara säker när du besluta om den bästa ipad som passar dina behov.
Funderar på typ av material borde vara en av de första frågorna. Läder är verkligen ett fantastiskt alternativ, ändå, i fall du inte planerar att göra ansträngningen att ta hand om huset tillsammans med iPad. Det kanske inte är det mest effektiva valet, även om läder kan se bättre när det åldras.
Neopren är verkligen ett fantastiskt val för folk i farten. Det verkar som om varje sak görs av neopren dessa dagar. Det är fantastiskt material och är väderbeständig vilket är mycket viktigt, särskilt när det gäller livslängden på din ipad. Hårdplast är också ett utmärkt alternativ. Den ner sidan med en hård plast ipad är att de tenderar att skrapa lätt.
Jag gillar personligen Otterbox. Även om det är lite på den klumpiga sidan den var avsedd att absorbera stötar. Eftersom jag brukar Top Drop saker helt enkelt. Jag upptäckte det en utmärkt fråga för mig personligen. Den har tre lager av skydd, en inbyggd stativ, och en silikon grepp till det. OtterBox gör ytterligare ett slag även känd som pendlare Det är mindre skrymmande och erbjuder en skyddsfilm för skärmen, så att du kan hålla din iPad pipig ren.