SONY KDL-60lx903 framtiden för hemunderhållning är här

Ta hemunderhållning i en helt ny dimension med denna 60 tums LED 3D-TV från Sony.

Sony KDL-60LX903 LED 3D-TV har en spännande och elegant kompakt design, med en tydlig plan plåt fascia att se otroligt även när de inte används. Den 1080p full HD arbetar tillsammans med ett urval av Sony-teknik för att presentera en förvånansvärt intensiv och skarp bild. Den Bravia Engine 3 ger mer imponerande detaljrikedom på bilder och Scene Select kan du optimera grafiken för olika användningsområden. Motionflow 200Hz-tekniken ger en uppdateringsfrekvens fyra gånger högre än för vanliga TV-apparater för att försäkra snabba åtgärder är slankare och mer realistisk.

Lämna bakom minnen av låga glasögon kvalitet kartong, detta exempel har den nuvarande helt integrerad Full HD 3D-bild-teknik. Bara sätta på de avancerade Active Shutter specs medföljer Sony KDL-60LX903 och du blir arresterad i otroligt verklighetstrogna scener som helt enkelt hoppa ut ur skärmen på dig.

Denna modell har en rad skarpsinniga funktioner för att göra ditt liv enklare och grönare. Intelligent närvarosensor kan tona bilden eller stäng av den om ingen ser, ordna bild och ljudinstallation beroende på var du är i området och även berätta för dina barn om de sitter för nära.

Njut av ett stort utbud av generösa digitala TV-och radio-kanaler, inklusive HD-program, med inbyggd Freeview HD. Det finns inget avtal eller abonnemang och inget behov av en set-top box eller parabol. Det är alla lättillgängliga med bara en fjärrkontroll och din externa tv-antenn.

Med kombinerad Wi-Fi, är denna Sony 3D-TV på gång på nätet utan trassel med kablar och klumpiga anslutningar. Luta dig tillbaka och få uppdaterad på den lilla skärmen program som du missat, strömma full-screen video från webben och hålla dig uppdaterad med sociala nätverk på tv.

Sony KDL-60LX903 har en sensationell ny Monolithic Design. Den har en säregen minimalistisk stil för att passa in helt med ditt hem och en flush skärmens yta som ser förvånande även när den är avstängd.